FB pix Online bierwinkel BierLab is een jongensdroom die uitkomt - Artikelpost

Online bierwinkel BierLab is een jongensdroom die uitkomt

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 3678 | Aantal woorden: 513 | Datum: | 0 commentaar

Steeds meer mensen gaan aan het speciaalbier. Hoewel pils het meest gedronken bier blijft, zijn er vele Nederlanders die experimenteren met speciaalbier. Terecht. Maar de kennis is niet altijd even groot. Daar springt online bierwinkel BierLab op in. Zij brengen bijzonder speciaal naar de Nederlanders.

In 2012 dronken Nederlanders gemiddeld 307 glazen bier. Dat is minder dan in voorgaande jaren. Desondanks wordt er wel meer speciaalbier gedronken, blijkt uit een onderzoek van Ruigrok | Netpanel. Dit merk je ook aan het aantal brouwerijen in Nederland. Volgens het KBC is het aantal Nederlandse brouwerijen in een jaar gegroeid met 45.

Niet alleen in Nederland is bijzonder bier te vinden. Ook in andere landen is er steeds meer aandacht voor. Denk bijvoorbeeld aan Schotland, Scandinavische landen en de Verenigde Staten. Stuk voor stuk zijn er prachtige brouwerijen met heerlijke speciaalbieren. 

Bier ontdekken

Online bierwinkel BierLab wil samen met andere bierliefhebbers bier ontdekken. Samen met bierexperts stellen zij maandelijks bier abonnementen samen. Door zorgvuldig bierpakketten samen te stellen, inclusief informatie over het bier, nemen ze andere liefhebbers aan de hand door de wereld van het bier. Samen ontdekken en genieten, dat is het motto. En daar is het bier abonnement dan ook op ingericht.

Het bier abonnement is afhankelijk van de grootte te bestellen per een, twee of drie maanden. Ieder keer is het verrassing wat er in zit, maar zeker is dat het altijd bijzonder bier is. Bovendien kan het ook gegeven worden als bier cadeau. Hierbij kan gekozen worden uit 2, 3 of 4 maanden een bier abonnement. Leuk en lekker.

Jongensdroom

De initiatiefnemers Bart Baeschnitt en Ralph van Bemmel zijn al jaren ware bier enthousiastelingen. Brouwerijen, bierfestivals en bierspeciaalzaken: alles bezochten zij om meer te leren over speciaalbier. Voor hen is de online bierwinkel BierLab dan ook een droom die uitkomt.  “Natuurlijk is het prachtig om bier te kunnen bestellen bij je eigen bierwinkel”, zegt Ralph. “Dat is toch wel een beetje een jongensdroom voor iedere jongen.”Over de Auteur

De auteur is een absolute bierliefhebber. 

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[201 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[99 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo