FB pix Online gebak of taart bestellen wordt steeds populairder - Artikelpost

Online gebak of taart bestellen wordt steeds populairder

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 967 | Aantal woorden: 390 | Datum: | 0 commentaar

 

 

De bakkers die online bestellingen aannemen en bezorgen zullen met waterige tanden de komende periode met smacht op zitten te wachten. Nederlanders gaan steeds minder de deur uit om boodschappen te doen. Dat geldt ook voor het bestellen en laten bezorgen van gebak, taart en andere lekkernijen.

Veel online bakkerij webshops waar men taarten, cupcakes en gebak bestellen spelen de laatste jaren flink in op de feestdagen. Waar men eerst een enkele jutten zak met pepernoten en een zwartepietentaart kon kopen rond Sinterklaas en kerst, staan nu de websites vol met feestdagen gerelateerde gebakjes,  taarten en chocoladeletters. Van een Sinterklaasvlaai tot luxe kerstboom gebakjes. De internetwinkelier wordt steeds eerder in het jaar geconfronteerd met sint- en kers gerelateerde artikelen. Waar ze eerst rond half november hun assortiment voorzichtig begonnen aan te passen liggen de speculaas en kerstgebakjes nu al begin oktober in de etalage van de online bakkerijen. De zomer is nog net niet afgelopen, maar het werpt zijn vruchten af want steeds vaker worden aankopen online gedaan. Naast de traditionele feestdagen taarten zijn geboorte taarten, kindertaarten, moeder- en Vaderdag taarten immens populair.

De lokale bakker lijdt totaal niet onder de toenemende internetaankopen, want zij berijden tenslotte jouw online bestelde lekkernij met veel liefde. Zij zien alleen een verschuiving vanuit de fysieke bakkerij naar het alsmaar groeiende internet. Online taarten webshops en affiliatie sites sturen de opdrachten door naar een lokale bakker bij jou in de buurt. Dezelfde bakker levert jouw verse taart netjes en op tijd en op de afgesproken locatie af.

Verder heb je bij het online bestellen van gebak vaak de extra service om je taart te beleggen met een extra tekst of logo. Een tekst op de taart geschreven in chocolade of een fotoprint op marsepein kan met een simpele klik op de muisknop erbij geregeld worden.Over de Auteur

De bakker der bakkers

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[204 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[102 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo