Op bezoek in Drenthe? Beleef Assen! - Artikel Post - Artikel Marketing

Op bezoek in Drenthe? Beleef Assen!

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 168 | Aantal woorden: 703 | Datum: | 0 commentaar

Alsof alleen de schitterende natuur al niet reden genoeg is om deze populaire noordelijke provincie te bezoeken. Lees snel verder om te zien wat de hoofdstad allemaal te bieden heeft! Boswandelingen worden in Nederland niet mooier dan in de provincie Drenthe. Is dat een mening of een feit? Dat mag je lekker helemaal zelf gaan beslissen door een bezoek aan het noorden af te leggen. En als je daar toch bent, is er verder nog genoeg te beleven. Wat dacht je bijvoorbeeld van het jaarlijks terugkerende Truckstar Festival, de grootste bijeenkomst voor truckliefhebbers van heel Europa? En de Wildlands Adventure Zoo in Emmen als je toch in de buurt bent? Lees snel verder voor nog meer opties!

TT Assen

Geef toe, je wist dat we deze zouden noemen. Al jarenlang is dit razendpopulaire raceparcours niet meer weg te denken uit het noorden. Behalve de TT Assen is er genoeg te beleven in aanloop naar dit gemotoriseerde evenement zelf. Berucht is de TT Nacht die direct aan de race voorafgaat en de kermis en het meerdaagse muziekfestival dat daar weer voor zitten. Ben je benieuwd waarom hier ieder jaar weer duizenden bezoekers op afkomen? Maak het dan zelf mee!

Drents Museum

Voor een flinke portie cultuur en geschiedenis ga je natuurlijk naar het Drents Museum. Dankzij hun vaste tentoonstellingen zie je hier hoe onze voorouders geleefd hebben. Maar dat is nog niet alles! Want er zijn hier ook wisselende collecties te bewonderen op andere gebieden, zoals figuratieve kunst en andere thema’s. Grote publiekstrekkers blijven echter de beroemde veenlijken en de kano van Pesse, de oudst bekende boot die ooit is opgegraven! Kortom, het Drents Museum is een absolute must wanneer je Assen komt bezoeken.

Dineren

Zit je dag in Drenthe er alweer op? Niet voordat jij je maag hebt gevuld! Gelukkig kun je verschillende kleine hapjes nuttigen in Villa Tapas of genieten van het Asserbos terwijl je dineert in Ponderosa. En een bezoek aan Happy Garden Baggelhuizen is verplichte kost voor fans van authentieke Aziatische gerechten! Weet jij al welk restaurant in Assen en omstreken jij gaat bezoeken? Reserveer dan nu of kom bij toeval een leuk tentje tegen!
Over de Auteur

Lees de leuke blogs van Het Laatste Tafeltje

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[269 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[173 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[125 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo