FB pix Radisson Blu presenteert een 4 gangen menu bij het Radisson Blu Balmoral hotel. - Artikelpost

Radisson Blu presenteert een 4 gangen menu bij het Radisson Blu Balmoral hotel.

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1579 | Aantal woorden: 1049 | Datum: | 0 commentaar

 

Het Radisson Blu heeft een 4 gangen menu onthuldt dat bereid zal worden tijdens een speciaal dinner in het restaurant Entre Terre & Mer van het Radisson Blu Balmoral hotel in Spa, België.

Tijdens twee afzonderlijke avonden zal het Hotel in Spa bezocht worden door Yves Mattagne, chef van het fameuze Sea Grill restaurant in het Radisson Blu Royal hotel in Brussel. Hij zal een 4 gangen menu bereiden in samenwerking met Lionel Richard, chef van het restaurant Entre Terre & Mer in het Radisson Blu Balmoral hotel Spa.

Lionel was een student van chef Yves Mattagne in het Sea Grill restaurant. Door de leerling te zijn van een chef met 2 michelin sterren heeft hij zich binnen de Rezidor hotel groep kunnen ontwikkelen. Het restaurant van Richard, Entre Terre & Mer, heeft, zoals de naam al doet vermoeden, een keuken op basis van locale ingredienten en zeevruchten.

Het 4 gangen menu dat Yves Mattange en Lionel Richard zullen bereiden:

Sint Jakobs schelpen

Oester, Blue Ocean, Sake, Yuzu, Wakame en Sesam

Noord zee Schol

À la meuniere met kreeft-bearnaise saus en eekhoorntjes brood

Hert à la ‘Rossini’

Polenta, Cantarel, Zoete Aardappel, Appel, à la Périgourdine

Knapperige Chocolade-frambozen

Koffie en zoetigheid

 

Na dit culinaire hoogstandje zal bij Radisson Blu het Kerstseizoen op bijzonder wijze gevierd worden.

Het Kerstseizoen wordt ingevuld met speciale activiteiten zoals ritjes met een arreslee en het luiden van de jachthoorn. S’avonds is er in het restaurant Entre Terre & Mer live muziek. De chef van het restaurant, Richard Lionel, zal een feestmaal bereiden die iedereen kan bekoren. Daarnaast kan men samen met familie genieten van een laat ontbijt in het restaurant met de speciale Christmas Brunch.

De 4 sterren hotels in Spa van Radisson Blu liggen in de Belgische Ardennen, een rustige, historische en groene omgeving. Het recentelijk gerenoveerde Radisson Blu Balmoral hotel Spa heeft een lange historie – ooit was het een plek waar koningen kwamen terwijl heden ten dage de handtekeningen van vele formule 1 coureurs prijken op het plafond van de bar van het Hotel.

Voor vele gasten van dit hotel Ardennen begint en eindigt de dag in het restaurant Entre Terre & Mer waar de chef de gasten regelmatig verrast vanuit zijn open keuken.Over de Auteur

Over de Rezidor groep:

De Rezidor groep is een van de snelst groeiende hotel bedrijven ter wereld. De groep heeft een portfolio met minstens 88,800 kamers in meer dan 400 hotels in  ruim 60 landen. De portfolio omvat  onder andere een hotel Ardennen en het restaurant Spa

Rezidor opereert onder de merknamen Radisson Blu Hotels & Resorts, Park Inn by Radisson en Country Inns & Suites in Europa, het Midden-Oosten en Afrika, samen met het Club Carlson loyalty programme voor frequente hotelgasten. Onder wereldwijde licentie met het iconische Italiaanse modehuis Missoni opereert en ontwikkelt Rezidor ook het nieuwe lifestyle merk ‘Hotel Missoni’.

Rezidor is sinds 2006 genoteerd op de Stockholm Stock Exchange. Carlson, een privaat wereldwijd hospitality bedrijf, gesitueerd in Minneapolis (USA), is de grootaandeelhouder .

Het hoofdkantoor van de Rezidor groep ligt in Brussel, Belgie.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[201 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[99 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo