FB pix Sushi Eindhoven - Artikelpost

Sushi Eindhoven

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 3528 | Aantal woorden: 587 | Datum: | 1 commentaar

Kapot van een dag werken? Moeilijke tentamens achter de rug en uitgeput van het denken? We kennen het allemaal en toch gaan we na zo'n dag massaal in de keuken staan! Waarom eigenlijk? Wij geven je tien redenen waarom je vanavond niet moet koken, maar beter kiest voor online sushi bestellen!

1) De rekening voor de supermarkt is ook niet zo laag meer als 'ie geweest is... Kook je voor bijvoorbeeld vier personen, dan moet je veel producten kopen die aardig aan de prijs zijn

2) Koken kost tijd. Veel tijd. Zodra je klaar bent met boodschappen doen en koken, is het alweer kinderbedtijd. Quality-time met de familie? Vergeet het maar!

3) De familieband wordt versterkt wanneer je kiest voor sushi bestellen. Samen de bestelling kiezen, samen wachten op de bestelling, samen eten.. Gewoon meer tijd voor elkaar! Gezellig toch?

4) De hygiëne is in gevaar! We zijn niet allemaal Masterchefs en hebben hiervan ook weinig kaas gegeten... Laat het restaurant het werk voor je doen, dan weet je wel dat er streng op hygiëne wordt gelet!

5) Afwisseling, anyone? Elke dag naar je werk gaan, thuiskomen, koken en schoonmaken.. Elke dag weer: naar je werk gaan, thuiskomen, koken en schoonmaken. Zelfs bij het lezen hiervan slaat de verveling al gauw toe. Voeg wat afwisseling aan je leven toe, kies voor online sushi bestellen in Eindhoven of elders!

6) Je eten is eigenlijk helemaal niet zo lekker. Iedereen zegt wel dat je eten lekker is, maar geef toe: lieg jij ook niet af en toe over andermans kookkunsten?

7) Stel: je kookt en het gerecht mislukt volledig. Wat moet je dan? Waarschijnlijk besluit je na enig gemor om toch naar de supermarkt te lopen, nieuw eten te koken en het hele ritueel weer opnieuw te beginnen. Zonde van je tijd én geld. Als je nou maar had besteld, dan was alles in één keer goed geweest...

8) Geniet van het leven en waan jezelf een Koning of Koningin. Laat iemand je bedienen en voor je opruimen. Heerlijk toch?

9) Uit verschillende onderzoeken blijkt dat quality-time met je partner super belangrijk is. Als je moet koken, heb je geen tijd voor je partner. Als je bestelt, kun je onder het genot van een wijntje samen wachten op de bezorger. Toppie!

10) Je werkt zo hard voor je geld. Dag in, dag uit. Geniet er een beetje van en geef soms eens wat geld uit aan iets leuks, zoals..... sushi bestellen!Over de Auteur

Thuisbezorgd.nl is de eten-bestelsite waar je gemakkelijk en snel online sushi, pizza, Chinees en meer kunt bestellen. Thuisbezorgd.nl geeft je graag tien goede redenen om vanavond niet te hoeven koken, zodat jij een goed excuus hebt om te kiezen voor sushi bestellen!

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Fri, 6 Sep 2013 at 10:35 AM, by Karlijn90
Leuk artikel van Thuisbezorgd.nl!

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[201 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[99 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo