FB pix Sushi eten - Artikelpost

Sushi eten

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1220 | Aantal woorden: 537 | Datum: | 0 commentaar

 

Hmmm, vanavond weer eens uit eten. Het is alweer een tijdje geleden dat ik weer eens wat tijd heb om niet zelf te gaan koken. Vorige keer een geslaagd etentje gehad bij de Griek met mijn collega’s en dat gaan we nog eens dunnetjes overdoen. Waar we gaan eten dat weten we nog niet, maar er zijn zoveel lekkere eetgelegenheden in Amsterdam, dat komt wel goed. Een paar collega’s stellen voor om bij een Ethiopische tent te gaan dineren. Ik eet zelf graag bij Sushi Amsterdam, de bekende verse gezonde rijstrolletjes met verse vis en andere lekkernijen. Ethiopisch eten kan ik me niet echt iets bij voorstellen. Het klinkt alsof je een hele karige maaltijd krijgt of iets geks als krokodil. Een aantal collega’s lijkt dit ook niet echt een goede oplossing en gaan ook liever naar Sushi Amsterdam. Twee collega’s lusten geen vis dus die willen liever geen Sushi Amsterdam.

We besluiten maar om strootjes te trekken om te kijken waar we gaan eten, want anders zitten we morgen nog te kibbelen over of Sushi Amsterdam of de Ethiopiër. Strootjes zijn in het algemeen niet zo beschikbaar op ons kantoor dus had ik wel iets vervangends bij me: eetstokjes van Sushi Amsterdam! Mijn collega’s schoten in de lach toen ze me de eetstokjes uit mijn tas zagen pakken en besloten gelijk dat we naar Sushi Amsterdam gingen om te dineren.

Zo, dat werkte goed! Geen gekibbel meer over onze keuze, de eetstokjes van Sushi Amsterdam hadden de keus voor ons gemaakt. We gingen op goed geluk zonder reservering te maken op stap. Aangekomen bij Sushi Amsterdam hadden we gelukkig genoeg plek en we konden snel beginnen met eten. De twee collega’s die geen vis lusten hadden al geaccepteerd dat ze toch maar Sushi Amsterdam moesten proberen. Het viel niet tegen voor ze! Niet alles was met vis bereid. Er was veel keuze aan andere lekkere verse producten. Sushi Amsterdam serveert ook rijstrolletjes met groenten, ei en veel Aziatische lekkernijen die ik niet ken. Zelf de rolletjes met vis viel ze niet tegen en ze zullen Sushi Amsterdam zeker aanbevelen bij vrienden en kennissen.

Het eten was heerlijk en voor iedereen geslaagd. Je zit na het eten van sushi niet zo verschrikkelijk vol als bijvoorbeeld bij de Griek waar je zoveel vlees eet. Wel lekker gegeten en voldaan, maar echt ‘uitbuiken’ na Sushi Amsterdam is niet nodig. Wat ook leuk was dat er bij het eten japans bier werd geschonken. Natuurlijk hadden we ook een aantal sake’s geproost en we hadden muntthee bij (en na) het eten.

Ik vond het een geslaagde avond en Sushi Amsterdam gaat mij en mijn collega’s nog vaker zien, dat weet ik zeker!Over de Auteur

groot liefhebber van sushi en andere japanse specialiteiten.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Bredemeijer - Theepot Jang 1,1L gietijzer zwart
Bredemeijer - Theepot Jang 1,1L gietijzer zwart

€ 14,48
Toon product

Chopsticks - 5 paar - Beukenhout - Sushi Giftset
Chopsticks - 5 paar - Beukenhout - Sushi Giftset

€ 5,37
Toon product

Bredemeijer - Kopjes Jang gietijzer zwart set van 2
Bredemeijer - Kopjes Jang gietijzer zwart set van 2

€ 6,48
Toon product

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[199 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[94 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo