Sushi restaurants in Rotterdam - Artikel Post - Artikel Marketing

Sushi restaurants in Rotterdam

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: Posterwinkel
Gezien: 370 | Aantal woorden: 434 | Datum: Tue, 21 Apr 2015 | 0 commentaar

In Rotterdam zijn diverse sushitenten te vinden. Deze worden meestal uitgebaat door Japanners. We belichten in dit artikel één van de hopste sushitent van dit moment: Restaurant Shiki. In onze ogen is dit één van de betere restaurants die je op dit moment in Rotterdam kunt bezoeken.

Over dit restaurant
Dit is niet zo maar een restaurant. Het is één van de fraaiste vormgegeven restaurants van Rotterdam. Je hebt hier een heerlijke sfeervolle lounge waar je cocktails kunt drinken. Het is vooral een hippe tent en vrijwel niet te vergelijken met veel andere sushitenten. Als je voor het eten komt is het Japanse eten natuurlijk het belangrijkste en alles smaak hier heerlijk. Naast sushi zijn er veel andere Japanse gerechten te verkrijgen. Restaurant Shiki wordt in elk geval alom geroemd om zijn hippe sfeer en betaalbare kaart. Het restaurant is gemakkelijk bereikbaar, want het ligt pal aan een redelijk drukke weg. Daardoor is het ook gemakkelijk te vinden. We raden je aan om deze zaak zeker eens te bezoeken.

Over sushi

Bij sushi denken veel mensen aan rauwe vis, maar het is niet alleen rauwe vis wat wordt gebruikt als ingrediënt. Dit is ook één van de mistverstanden omtrent sushi. Je kunt namelijk ook zeevruchten, een gebakken ei, fruit en groenten gebruiken in plaats van vis. Voorts gebruikt men vaak wasabi. Overigens wordt sushi ook wel verward met sashimi. Dit is ook een gerecht met vis en schelpdieren, maar bij dit gerecht wordt geen rijst gebruikt. Sashimi wordt ook niet met de hand gegeten, zoals bij sushi wel het geval is. Sashimi eet men met stokjes. Bij Japanse restaurants kun je dit gerecht natuurlijk bestellen. Er is vanzelfsprekend veel meer te vinden als je naar een Japans restaurant gaat. Probeer het eens en je zult direct overtuigd worden door het heerlijke eten.

Over de Auteur

Regelmatig schrijf ik over goede restaurants in Nederland.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[389 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[116 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[114 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed
bvvught
[66 geplaatste Artikelen] feed
JennyL
[59 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo