Terugkerende tafelgasten garanderen? Woldring weet raad! - Artikel Post - Artikel Marketing

Terugkerende tafelgasten garanderen? Woldring weet raad!

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 105 | Aantal woorden: 714 | Datum: | 1 commentaar

Uiteraard heb je het beste met je bezoekers voor. Dat bewijs je maar weer door hen telkens te bedienen met het allerbeste dat onze topmerken te bieden hebben!

Overtuig je gasten niet enkel met je kookkunsten maar ook met je presentatie. Natuurlijk kun je alles lekker retro houden door ze gebruik te laten maken van simpel bestek, servies en glaswerk. Door hier juist extra aandacht aan te besteden, laat je ze merken dat je er alles aan doet om je bezoekers te behagen. En geloof ons, dat wordt gewaardeerd! Gelukkig kun je vertrouwen op het brede assortiment van Woldring. Hier vind je eigentijdse en klassieke designs in bovenstaande categorieën en combinaties hiervan. We hebben een aantal voorbeelden uiteengezet.

Rörstrand

Met de diverse lijnen van het Zweedse merk Rörstrand geef je eenvoudig een nostalgische toon aan iedere maaltijd. Zo zijn de Ostindia en Mon Amie reeksen van klassieke bloem patronen voorzien en ook qua vorm doen de mokken, borden en schotels denken aan vervlogen tijden. Desalniettemin komen ze zowel in een interieur dat deze zelfde sfeer oproept als in een moderne setting volledig tot hun recht! De hoge kwaliteit en grote verscheidenheid maken van Rörstrand een zeer populair merk.

Keltum

Het is niet al goud wat blinkt. Ook het schitterende Keltum bestek kan er wat van! Met dit prachtige oer-Nederlandse eetgerei creëer je telkens weer een unieke ambiance, uiteraard afhankelijk van het gerecht en de verdere aankleding. De tijdloze uitstraling van Keltum maakt combineren met eender welk servies en glaswerk dan ook heel gemakkelijk. Bovendien heb je dankzij de hoge kwaliteit van het nog jarenlang plezier van dit roestvrijstalen bestek! Kies de onderdelen los uit of bestel een handige set bij Woldring.

Zwiesel 1872

 

Ook voor glaswerk dat door Duitse vakmensen is gemaakt, kom je al snel in onze winkel terecht. Cocktails, wijnen en whisky's smaken namelijk nog beter wanneer ze uit de elegante glazen van Zwiesel 1872 worden gedronken! Niet alleen onze klanten en wijzelf zijn over de hoge kwaliteit van dit vooraanstaande merk te spreken. Meermaals is het merk bekroond met een Red Dot design award! En dat is niet zo raar, aangezien het glaswerk van Zwiesel 1872 uitdagende vormen met elegantie combineert. Ontdek het nu zelf!Over de Auteur

Lees deze interessante blog over onder andere bestek!

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Commentaar


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[223 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[172 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[124 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo