FB pix The Sketched Chef - Artikelpost

The Sketched Chef

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1043 | Aantal woorden: 390 | Datum: | 0 commentaar

Op zoek naar een heerlijke blog met dagelijks nieuwe recepten, tips en inspiratie ?

Bij The Sketched Chef vind je het allemaal. Van snelle gerecht naar slow cooking. Van gezonde salades naar guilty pleasures. 

Deze blog bestaat pas sinds 3 februarie, maar zal met de dag groeien. Nog voor dat ik hier mee begon, kookte ik het liefst meerdere keren per dag. De liefde voor koken begon op een zeer jonge leeftijd en is nu uitgegroeid tot een ware passie. Ik bedenk dagelijks nieuwe receoten en combineer simpele ingredienten om er vervolgens heerlijke gerechten mee te maken.

Mijn tweede passie is schetsen. Schetsen is iets waar ik mijn creatieve ei in kwijt kan.  Deze twee passies worden samen gecombineerd op The Sketched Chef.

The Sketched Chef heeft zijn naam vooral te danken aan de zelfgemaakte schetsen. Een nieuw gerecht wordt eerst op papier geschetst en daarna in het echt uitgevoerd. Er komt tijdens de uitvoering nog veel meer inspiratie en zal er dus ook soms wat meer aan toegevoegd worden. Dat maakt het allemaal juist erg interessant.

De recepten varieren ontzettend. De Italiaanse keuken neemt een grote rol over en dat is ook te zien aan de soort kruiden die toegevoegd worden. Ook komen er veel recepten uit de franse, aziatische en de middellandse zee keuken. Kortom: voor ieder wat wils. 

Er komen verder nog veel artikelen met the basics, inspiratie en kookboekenreviews langs. Mijn snel groeiende verzameling kookboeken helpt mij om gemotiveerd te blijven. Ik gebruik ze om recepten uit te proberen, maar ook om inspiratie op te doen. Ik kan soms uren door de boeken bladeren. 

De artikelen worden tweetalig geschreven: in het engels en in het nederlands. 

Zoek dus niet langer naar uw dagelijkse portie recepten en foodinspiratie, maar kom bij http://thesketchedchef.blogspot.nl/ langs. Laat ook rerust een reactie achter met uw mening of commentaar. Ik sta altijd open voor kritiek en zal er zo veel mogelijk van proberen te leren.

Bon appétit !Over de Auteur

Ik ben een nederlandse student met een passie voor koken. Al van jongs af aan ben ik in de keuken te vinden. Ik bedenk dagelijks nieuwe recepten en kan van slechts enkele etensware complete diners maken. Mijn tweede passie is schetsen. Naast schetsen maak ik ook vaak schilderijen, lees ik (kook)boeken en schrijf artikelen op mijn blog.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[197 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[88 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo