Thee bar met geneeskrachtige krachten - Artikel Post - Artikel Marketing

Thee bar met geneeskrachtige krachten

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 136 | Aantal woorden: 401 | Datum: | 0 commentaar

Zoals wellicht bekend zijn er verschillende theesoorten waarvan men beweert dat ze geneeskrachtige krachten hebben in omloop. Bij de thee bar om de hoek zijn deze vaak ook allemaal te verkrijgen. Het is helemaal hip om dit soort theetjes te nuttigen. Zeker vanwege de hype rondom de gezondheid die op dit moment actief is in Nederland. Aan de bar kan men op een gezellig manier genieten en ontspannen van een kopje thee.

 

Slaapthee

Wanneer u ’s avonds thee nuttigt kunt u het beste gebruik maken van slaap thee. Na het drinken van dit drankje in de thee bar voelen de meeste mensen zich helemaal zen. Ze zijn klaar voor de nacht. Deze thee heeft verschillende kruiden, zoals valeriaan, verwerkt. Dit kruid heeft als eigenschap dat het de geest rust geeft. Bij de meeste mensen worden slaapproblemen veroorzaakt doordat ze te druk zijn in hun hoofd. Een rustgevende drank is dan ook vaak positief.

 

Thee bar met fruitsmaak

Ook populair zijn allerhande fruitsmaken in de thee bar. Appel, peer, banaan, meloen, kiwi, mandarijn, sinaasappel, bosvruchten, mango, citroen en nog veel meer smaken zien we voorbij komen. Deze thee geeft een heerlijk fris gevoel aan mensen, waardoor het ook direct de dorst lest. De extracten die bij deze smaken worden gebruikt zijn altijd afkomstig uit biologisch geteeld fruit. Hierdoor is de thee gegarandeerd vrij van pesticiden.

 

Muntthee

De meest populaire thee op dit moment is natuurlijk nog steeds de muntthee. En dan het liefste ook nog de verse variant. In de thee bar hebben ze altijd verse munttakken op voorraad. Deze takken zijn bij de wortel afgeknipt waardoor ze al hun smaak zo goed mogelijk behouden. Het hete water dat vervolgens zachtjes langs de bladeren wordt gegoten neemt zo alle natuurlijke smaakstoffen mee de drank in. Als dit alles is gebeurt kunt u genieten van een heerlijk kopje thee.  Over de Auteur

Gerard kempers

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[391 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[119 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[118 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[111 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[100 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo