Thermobox EPP: het beste materiaal voor Maaltijdtransport - Artikel Post - Artikel Marketing

Thermobox EPP: het beste materiaal voor Maaltijdtransport

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 167 | Aantal woorden: 542 | Datum: | 0 commentaar

Bent u een eigen cateringbedrijf begonnen of voorziet u graag andere mensen van een warme maaltijd? Dan bent u vast op zoek naar een geruim assortiment thermoboxen. Geef het bezorgen van uw heerlijke maaltijden een professioneel tintje. Want het eerste aanzicht is belangrijk. Ook hoe u de catering maaltijden bezorgt. Laat daarom uw klanten of gasten genieten van een professionele geserveerde maaltijd. Tevreden gezichten zorgen voor terugkerende klandizie. Gebruik professionele thermoboxen, wanneer u de catering van een feest of evenement verzorgd. Zo komen al uw gerechten veilig aan bij de klant.

Warm en veilig vervoeren in een Thermobox

Een Thermobox EPP is ideaal voor het vervoeren en warmhouden van de maaltijden. Deze boxen zijn speciaal ontworpen voor voedingsprofessionals in diverse gezondheids- en logistieke sectoren. Het EPP is een kunststof schuimmateriaal dat zorgt voor een uitzonderlijke thermische isolatie. Door het duurzame design is het mogelijk om met deze boxen iedere vorm van transport & opslag voor diverse voedselketens te vervoeren.

Eigenschappen van een Thermobox EPP

Wist u dat EPP staat voor Expanded PolyPropylene? Dit houdt in dat deze thermoboxen bijzonder licht, maar gemaakt zijn van sterk materiaal van een schuimachtige structuur. Deze structuur draagt bij aan een goede isolerende werking en het vermogen van een Thermobox om stoten en schokken te absorberen. De schuimachtige cellenstructuur zorgt dus voor extra veerkracht.

Verder zijn cateringproducten van EPP-bestand tegen diverse invloeden, onder meer direct zonlicht of bepaalde chemicaliën. Door zijn lichte gewicht en isolerende eigenschappen zijn deze boxen geliefd in de voedingsbranche. Het grootste pluspunt is het feit dat EPP geen schadelijke bestanddelen afgeeft aan uw gerechten.

De Thermobox EPP is verkrijgbaar in meerdere varianten

Voor evenementen adviseren we om te kiezen voor stapelbare thermoboxen die meerdere gerechten kunnen bevatte. U bespaart zo op ruimte en transportkosten. Voor elke gelegenheid is er wel een passende oplossing. U kunt o.a. kiezen uit Gastronoom thermobox voor het vervoeren van Gastronoom schalen. Er zijn ook thermoboxen voor het vervoeren van pizza’s, brood, vlees en nog veel meer. U heeft namelijk de keuze uit diverse maatvoeringen.

De specialist in Thermoboxen

Vind uw nieuwe Thermobox EPP bij Thermocateringbox. In het ruime assortiment kunt u eenvoudig een voorselectie maken van de gewenste inhoud van uw Thermobox. Elke Thermobox die hun leveren is duurzaam en kunt u meerdere keren gebruiken. Het schoonmaken gaat eenvoudig een voedselveilig.

Thermocateringbox is al 30 jaar specialist op het gebied van Maaltijdtransport. Neem gerust een kijkje op de website voor diverse thermoboxen, pizzatassen, maaltijdboxen en nog veel meer. Heeft u interesse in de mogelijkheden van EPP thermoboxen? Neem dan gerust contact op met Thermocateringbox. Ze vertellen u graag meer over de diverse producten in hun assortiment. Bent u op zoek naar deskundig advies? Neem dan gerust contact op via het contactformulier.Over de Auteur

-

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Commentaar


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[223 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[172 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[124 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo