FB pix Tips voor voedingsmiddelen in de horeca - Artikelpost

Tips voor voedingsmiddelen in de horeca

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1504 | Aantal woorden: 629 | Datum: | 0 commentaar

 

 

De horeca heeft onder meer door de crisis en het rookverbod de laatste aantal jaren teleurstellende resultaten geboekt. Deze neerwaartse trend lijkt gedurende 2011 af te zwakken, maar desalniettemin zal de horeca haar uiterste best moeten doen om klanten aan te trekken. Dit kan op allerlei manieren, maar in dit artikel wordt de nadruk gelegd op de voedingsmiddelen in de horeca. Voedsel is namelijk een van de belangrijkste elementen in de horeca en derhalve zal er veel tijd en energie aan besteed moeten worden. Onderstaand staan er enkele tips over voedingsmiddelen vermeld.




  • Allereerst is het belangrijk dat voedingsmiddelen bij de juiste leverancier worden gekocht. Zoek daarom een leverancier die in de behoeften van uw bedrijf kan voorzien en sluit hier een duidelijk contract mee af. Hierdoor bent u verzekerd van levering, goede kwaliteit en een degelijke prijs. Zorg er tevens voor dat uw voedselvoorraad niet te groot noch te klein is.
  • Ten tweede is het belangrijk om de voedingsmiddelen goed te conserveren. Hierdoor is het voedsel langer houdbaar, zal de kwaliteit van het voedsel langer gewaarborgd blijven en oogt het voedsel mooier. Hier worden niet alleen kosten mee bespaard maar zullen de klanten ook meer tevreden zijn. Verpakkingsmachines kunnen hierbij een uitkomst bieden.
  • Ten derde is het belangrijk dat het voedsel goed georganiseerd wordt. Zo is het verstandig om al het voedsel van een label te voorzien waarop onder meer de naam van het product en houdbaarheidsdatum staat vermeld. Daarnaast dienen zowel de keuken als de koelkast en vrieskast op een overzichtelijke manier geordend te zijn.

Door bovenstaande tips te volgen kunnen horeca ondernemers de kwaliteit van hun voedingsmiddelen verhogen, geld besparen en bovenal de tevredenheid van hun klanten verhogen. Dit zal op den duur leiden tot nieuwe klanten en betere bedrijfsresultaten.

 

Over de Auteur

Mijn naam is Marieke en ik werk al geruime tijd in de horeca. Sinds kort ben ik begonnen met het schrijven van blog artikelen en dit bevalt mij prima. U kunt de komende tijd dus meer artikelen van mij over de horeca in Nederland ontvangen.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel Kenwoorden



Top Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[201 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[100 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo