FB pix Tornado Potato - Artikelpost

Tornado Potato

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1271 | Aantal woorden: 427 | Datum: | 0 commentaar

Tornado potato, Twister, aardappel spiraal, qureo.

Een paar benamingen voor hetzelfde product. De aardappel op een stokje. waarschijnlijk heeft het zijn oorsprong in Seoul Korea dus dit keer niet in USA. Andere benamingen zijn ook , potato twister, twisted potato, Chinese tornado, vooral de laatste benaming geeft aan dat het meest waarschijklijke is dat de oorsprong van de Tornado Potato ligt in azié.

Sinds een jaar of 4 ook in Nederland verkrijgbaar. Vaak op braderieén en de laatste jaren als Qureo in diverse pretparken en dierentuinen. In ons land valt het op dat vooral de jongste er gek op zijn en het leuk vinden om van een stokje te peuzelen, daar de oudere het wel lekker vinden maar zich toch ongemakkelijk voelen om met een stok over straat te lopen. een echt Nederlands ding. want als er buitenlandse toeristen hiermee geconfronteerd worden en weten hoe het smaakt dan lopen daar ook de oudere zonder enig gevoel van ongemak mee over straat.

De ene aardappel is de andere niet

Een groot verschil is er natuurlijk in de kwaliteit van het stokje, Bij de een nog geen 25 cm, bij de ander ruim 50 cm. de aardappel bij de een vettig en slap, bij de ander droog krokant. en vooral ook de frituur, van slaolie of zelfs frituurvet tot perfecte palmolie. Het allerbelangrijkste is de juiste aardappelsoort. Wij gebruiken stokjes van 4ocm tot zelfs ruim een halve meter, bakken de aardappel spiraal lekker bros krokant, zijn gecertificeert Grenada gold palmolie gebruikers en hebben het predikaat; Verantwoord frituren. Het juiste aardappelras hebben wij in samenwerking met een pootaardappel en rasveredelings bedrijf geselecteerd uit ruim 160 rassen die in Nederland geteeld worden. Door deze combinatie durven wij te zeggen dat wij de lekkerste Tornado Potato hebben van Nederland.

Smaken verschillen

De een houd van mild en zoetig, de ander van scherp en pittig. Daarom hebben wij momenteel de keuze uit 8 verschillende smaken: Zeezout, Patatmix, Paprika, BBQ mix, Hot 'n spicy, Pepperknoflook, Piri piri, en Kaas (parmasan). altijd uw favoriete smaak.Over de Auteur

Tornado Potato

De lekkerste aardappel snack van Nederland

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[206 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[104 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo