FB pix Traditionele kerstpakketten - Artikelpost

Traditionele kerstpakketten

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1332 | Aantal woorden: 463 | Datum: | 0 commentaar

Wel eens afgevraagd waarom veel werknemers aan het einde van het jaar een kerstpakket ontvangen van de baas? In Nederland is het al jaren een goede gewoonte dat werkgevers hun medewerkers een kerstpakket aanbieden. Ruim 200 jaar geleden gaven boeren hun knechten en ander personeel al een traktatie. In die tijd ging het vaak om producten als chocolademelk en krentenbrood met spijs: voor de knechten was dat een zeer luxe geschenk.

Anno 2012 zijn traditionele kerstpakketten nog steeds niet weg te denken. Uit verschillende onderzoeken blijkt dat zowel werkgevers als werknemers nog vaak kiezen voor een traditioneel kerstpakket in plaats van een ander cadeau of geldbedrag. Een goede reden hiervoor is dat een kerstpakket gewoon hoort bij de kerstdagen en alle gezelligheid daarom heen. In veel gezinnen is het aan het einde van het jaar weer een feest wanneer de ouders thuiskomen met een goed gevuld kerstpakket bomvol lekkernijen. Uit een recent onderzoek van Kerstpakkettenshop.com blijkt dat de helft van Nederlandse MKB'ers nog voor een traditioneel kerstpakket kiest. Hierna zijn een cadeaubon en een persoonlijk cadeau het meest populair. 

Verder blijkt uit dit onderzoek dat bedrijven nauwelijks op prijs letten bij het uitzoeken van het jaarlijkse kerstpakket. Slechts 12% geeft aan dat de factor prijs het meest belangrijk is. Het overgrote deel vindt een origineel kerstpakket en de inhoud van het pakket veel belangrijker. 

Kerstpakkettenshop.com is een aanbieder van traditionele kerstpakketten. Daarbij ligt de focus op originele kerstpakketten. Deze worden aangeboden in verschillende categorieen. Binnen de categorie goedkope kerstpakketten vindt u al een kerstpakket voor 9 euro. Een ruimer budget? Bekijk dan zeker ook de luxe kerstpakketten en exclusieve kerstpakketten. In de shop is voor elk budget en elke wens een geschikt kerstpakket aanwezig. Heeft u een vraag of komt u er niet helemaal uit? De klantenservice van Kerstpakkettenshop.com staat graag voor u klaar en helpt u verder. Het mooie aan Kerstpakkettenshop.com is verder dat de klant zelf de bezorgdatum bepaalt. Zo weet u precies wanneer u de pakketten kunt verwachten. Uiteraard biedt de shop de mogeljikheid om veilig te betalen met iDeal of credit card. Over de Auteur

Kerstpakkettenshop.com levert sinds 2009 kerstpakketten in alle soorten en maten aan grote en kleine organisaties. Onze nauwe samenwerking met een bekwame leverancier op het gebied van feestpakketten maakt het mogelijk om kwalitatief hoogstaande kerstpakketten aan te bieden tegen een aantrekkelijke prijs. 

 

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[197 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[88 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo