Trakteren op het werk - Artikel Post - Artikel Marketing

Trakteren op het werk

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: BBeheer
Gezien: 557 | Aantal woorden: 396 | Datum: Tue, 24 Dec 2013 | 0 commentaar

Soms zijn we liever de hele dag thuis, maar doordeweeks wordt er doorgaans hard gewerkt. Wist je dat je bijna de helft van de dag aan een baan besteed? Gemiddeld wordt er ongeveer acht uur per nacht geslapen waardoor een dag nog maar uit 16 uur bestaat. Als je een fulltime baan hebt, besteed je nog eens acht uur aan je werkzaamheden. Het is dan wel prettig als je fijne collega’s hebt.





Als er iets te vieren is, zal je dit ook zeker samen met hen doen. Het binnenhalen van een grote klant wordt beloond, maar ook verjaardagen en een jubileum wordt gevierd. Op je verjaardag is het leuk om iets lekkers mee te brengen. Een stuk taart is redelijk standaard, dus wat deel je dan uit? Onderstaande tips dienen als suggestie om iets leuks te kunnen trakteren.

Traktatie tips
Waarschijnlijk is de meest voorkomende traktatie een lekker stuk gebak. Er wordt vaak een taart gekocht die dan in acht tot tien stukken wordt gesneden. Het geeft wel genoeg keuze want er bestaan kruimeltaarten, slagroomtaarten en kersenvlaaien. Ook kun je iets soortgelijks trakteren zoals een tompouce, Bossche bol of soesjes. Allen smaken overigens erg goed hoor!

Ook kun je er voor kiezen om het iets gezonder, maar wel smakelijk te houden. Kies er bijvoorbeeld voor om voor ieder een broodje gezond of broodje tonijnsalade mee te brengen. De eerst genoemde traktatie wordt gemaakt van een pistoletje, komkommer, sla, geraspte wortel, kaas, ham en een gekookt eitje. Natuurlijk kun je hier lekker in variëren en eventueel tomaat toevoegen.

Voor het andere broodje heb je keuze uit een willekeurig tonijnsalade recept. Op het internet zijn er veel verschillende te vinden die anders op smaak gebracht worden. Er zijn combinaties mogelijk met augurken, cherry tomaatjes, eieren, maar ook met bonen, sla of kappertjes. Vaak wordt het plakkeriger gemaakt door middel van Griekse Yoghurt of mayonaise. 

 

Over de Auteur

De auteur schrijft over veel verschillende onderwerpen maar voornamelijk over food, recepten en dranken.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel Kenwoorden



Top Auteurs

gerardkempers
[307 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[112 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[100 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed
bvvught
[66 geplaatste Artikelen] feed
JennyL
[59 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo