Uit in Groningen? Geniet met volle teugen! - Artikel Post - Artikel Marketing

Uit in Groningen? Geniet met volle teugen!

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 177 | Aantal woorden: 843 | Datum: | 0 commentaar

Wie je ook bent en wat jouw favoriete vorm van vermaak ook maar is, in de noordelijke hoofdstad is verveling gewoonweg uit den boze. Lees hier wat er in Groningen allemaal te doen is!

Alleen al vanwege de gezellige sfeer wil je keer op keer terug naar onze hanzestad. Deze is dan ook met geen pen te beschrijven. Het beste wat je kunt doen is je stoute schoenen aantrekken en naar het noorden af te reizen. Dan snap je precies wat we hier proberen uit te leggen!

Uiteraard is er in Groningen genoeg te doen. Wat dan? Nou, lees maar verder!

Balletje trappen

Twee teams gadeslaan die achter een bal aanrennen is volksvermaak #1. En de Euroborg, dé voetbaltempel van het hoge noorden, is de uitgelezen plek om dat te doen! Ook een gigantische bioscoop en dito supermarkt zijn hier gevestigd. Voor de laatste films en je last-minute boodschappen ga je daarom ook naar de Euroborg!

Balletje meppen

Wie zegt dat golfen alleen maar een rijkeluisport is of dat je überhaupt ervaring moet hebben om ervan te genieten? De pitch ‘n’ put baan in Kardinge verwijst die theorie naar het Land der Fabelen. De banen zijn een stuk kleiner dan in een regulier golfpark, hoewel je volop de gelegenheid hebt om de sport van dichtbij te leren kennen.

Je ogen uitkijken

Daarvoor ga je natuurlijk hoe dan ook naar Groningen. Maar sommige plekken steken met kop en schouders boven de rest uit. Denk hierbij aan de Stadsschouwburg, de synagoge en de Martinitoren. Alledrie deze monumentale gebouwen zijn adembenemend, maar beter dan het uitzicht vanaf de top van laatstgenoemde wordt het niet!

Terrasje pakken

Groningen kent genoeg plekken om eventjes te kunnen uitrusten voordat je je weg vervolgt naar… waarvoor je ook maar naar het noorden gekomen bent. Kies voor de gezelligheid van groot-cafés als De Drie Gezusters of één van de vele kleine kroegjes die Groningen maken tot wat de stad is.

Hapje eten

‘s Avonds heb je een ruime keuze uit de vele restaurants in Groningen stad. Maak je een reservering of ga je pas af op waar je zin in hebt zodra het bijna etenstijd is? Zowel lokale als buitenlandse cuisine is volop te vinden in Groningen. Met een lege maag naar huis gaan is dan ook niet mogelijk!Over de Auteur

Lees de leuke blogs van Het Laatste Tafeltje!

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[269 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[173 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[125 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo