FB pix Wat is een horeca blender? - Artikelpost

Wat is een horeca blender?

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1069 | Aantal woorden: 1034 | Datum: | 0 commentaar

Er zijn ongelofelijk veel lekkere gerechtjes, maar ook drankjes die klaargemaakt kunnen worden met een blender. Tegenwoordig kunnen we vaststellen dat heel wat mensen bij hun thuis in de keuken dan ook over een mooie blender beschikken. Niet alleen thuis kan een dergelijk apparaat goed van pas komen. Wat namelijk bovendien ook te denken van in horecazaken? Op het ogenblik dat je van plan bent om een horeca blender aan te schaffen moet je er wel rekening mee houden dat deze aan andere eisen zal moeten voldoen dan de kleine blender die je bij je thuis hebt staan. Ben jij ook zo benieuwd wat deze eisen precies zijn? Dan moet je zeker en vast even verder lezen!

Waar ga je, je horeca blender voor gebruiken?

Het is in eerste instantie zeer belangrijk om even voor jezelf te gaan bepalen waarvoor je de horeca blender die je wenst te kopen gaat gebruiken. Het is namelijk niet zo dat elk type blender zomaar overal voor kan worden gebruikt. Uiteraard zijn er uitstekende allround exemplaren op de markt terug te vinden, maar het is ook mogelijk om te kiezen voor een horeca blender die bijvoorbeeld specifiek is gemaakt voor het klaarmaken van smoothies of shakes. In ieder geval, hoe uitgebreider de functionaliteiten zijn van de shaker, des te duurder de aankoopprijs zal komen te liggen.

Let op het soort materiaal waar je horeca blender over beschikt

Voor een horeca blender geldt dat ze kan zijn gemaakt uit verschillende materialen. We maken hierbij in het bijzonder een onderscheid tussen een glazen exemplaar en een exemplaar welke is gemaakt van polycarbonaat. Er zijn zowel voor- als nadelen verbonden aan een exemplaar dat is gemaakt van glas. In eerste instantie zal je immers kunnen vaststellen dat een glazen horeca blender aanzienlijk zwaarder en tevens ook duurder is in aankoop. Daarnaast is het echter wel zo dat ze veel langer mooi blijft in vergelijking met een exemplaar dat is gemaakt van polycarbonaat. 

Een extra belangrijk aandachtspunt waar je zeker bij het kopen van een horeca blender aandacht aan dient te besteden is de motor en dan meer bepaald het materiaal waarvan ze is gemaakt. Is deze bijvoorbeeld gemaakt van metaal of ook gedeeltelijk van plastic? Hou er rekening mee dat dit gegeven de levensduur aanzienlijk kan beïnvloeden. 

Waar kan een horeca blender allemaal voor worden gebruikt?

Het kopen van een speciale horeca blender is eigenlijk altijd en voor elke horecazaak een absolute aanrader. Dit in het bijzonder omdat je er de meest uiteenlopende zaken mee kan bereiden. Daarnaast gaat het bereiden van deze zaken ook nog eens een stuk vlotter dan wanneer je niet de beschikking zou hebben over een dergelijk apparaat. Enkele zaken die je er bijvoorbeeld mee kan bereiden waar bijzonder vaak geen rekening mee wordt gehouden zijn:

  • Speciale desserts;

  • Bepaalde (bijzondere) sauzen; 

Hoe dan ook, wil jij er graag voor kunnen zorgen dat je de meest speciale gerechtjes en zelfs bepaalde dranken zoals smoothies kan aanbieden aan de klanten van jouw horecazaak? Dan zal je kunnen vaststellen dat je zeker en vast het kopen van een horeca blender moet overwegen!Over de Auteur

Als kerstpakketten specialist schrijf ik graag over kerstpakketten. Lees hier tips over het kiezen van de juiste kerstpakketten.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[203 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[102 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo