Wat is er te doen in het noorden? Ontdek het in Groningen! - Artikel Post - Artikel Marketing

Wat is er te doen in het noorden? Ontdek het in Groningen!

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 227 | Aantal woorden: 913 | Datum: | 0 commentaar

Of je nu een nagelbijter van een wedstrijd wilt bezoeken, een spectaculaire theatervoorstelling of een populair muziekfestival; Groningen is jouw place to be! Wij leggen je even uit waarom. Raak jij nogal snel verveeld? Dan moet je absoluut eens naar Groningen komen om te ‘genezen’. Sterker nog, er valt hier zoveel te beleven dat je telkens weer naar deze populaire studentenstad terugverlangt. Ontdek zelf waarom zowel het bruisende centrum als de kleine straatjes daar vlak buiten zo ontzettend populair zijn onder een heel divers publiek. Lees bovendien onze uitgebreide uitgaanstips om er zeker van te zijn dat jouw tijd in het noorden uitstekend besteed is!

Doelpunt scoren

Is jouw favoriete club FC Groningen of spelen jouw idolen tegen de Trots van het Noorden? Reden genoeg om de Euroborg met een bezoekje te vereren zodra de groen-witten het gras betreden. En mocht je nou nog last minute boodschappen moeten doen of de laatste kaskrakers op het grote scherm willen zien, dan ben je bij de Euroborg eveneens aan het juiste adres. Komt dat zien!

Full swing

Jij dacht altijd dat de golfsport niet voor jou was weggelegd. Wij willen je graag het tegendeel bewijzen. Hoe dan? Nou, door je aan te sporen vooral eens de pitch ‘n’ put baan van Kardinge te bezoeken! Dit is de perfecte plek om ervaring op te doen en de perfecte swing onder de knie te krijgen.

De toerist uithangen

In eigen land? Natuurlijk! Waarom niet? Zelfs geboren en getogen Nederlanders komen jaren achtereen in drommen naar het noorden om alle monumentale gebouwen te bezichtigen. Denk aan zowel de binnen- als de buitenkant van de Stadsschouwburg, de synagoge en natuurlijk de top van de befaamde Martinitoren!

Koffietje doen

Een terrasje is het ultieme tijdverdrijf wanneer je eventjes je benen wat rust wilt gunnen. Gelukkig zit heel Groningen er vol mee. Zowel in de drukke binnenstad als vlak daarbuiten zijn genoeg plekjes te vinden waar jij een aansterkend bakkie pleur of een andere verfrissing kunt nuttigen.

Spot of lunch

Begint je maag te knorren? Tijd om daar snel wat aan te gaan doen! Gelukkig heb je volop de gelegenheid om kleinschalig dan wel uitgebreid te gaan lunchen in Groningen. Kies online een leuk tentje uit of loop er tegenaan tijdens je bezoek aan de stad. Veel plezier en eet smakelijk!Over de Auteur

Lees de leuke blogs van Het Laatste Tafeltje!

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[269 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[173 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[125 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo