FB pix Wat zijn kwalitatief hoge horeca glasmerken? - Artikelpost

Wat zijn kwalitatief hoge horeca glasmerken?

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 441 | Aantal woorden: 1397 | Datum: | 0 commentaar

Verschillende merken horeca glazen

Naast dat er veel soorten glazen zijn, zijn er ook veel verschillende merken. De merken verschillen van type glazen, kwaliteit en identiteit. Wij hebben een aantal unieke merken die hoogwaardige kwaliteit glas bieden voor jou uitgezocht:

Luigi Bormioli

Luigi Bormioli produceert glazen met grote passie uit Parma. Dit familiebedrijf staat erom bekend kwalitatief glas te maken met unieke vormgeving. De glazen van Luigi Bormioli stralen echte Italiaanse vakmanschap uit. Je kunt het zien als de Ferrari binnen de glaswerk branche, maar dan met een kleiner prijskaartje. Elegante vormgeving en kwaliteit. 

Luigi Bormioli staat daarnaast bekend om de toepassing van moderne glasblaas technologieën. Hierdoor zijn ze in staat om glaswerk van de hoogste kwaliteit te produceren. Dat doen ze erg goed, want ze zijn een van ‘s wereld grootste glaswerkproducent. 

Libbey Glazen

Libbey is een zeer bekend merk in de horeca branche en dat is niet zomaar. Het merk is opgericht in 1818 en is expert op het gebied van glaswerk voor professionals. Dat komt mede doordat zij regelmatig de trend zetten met vernieuwd glaswerk. Libbey glazen staan bekend om hun prachtige ontwerpen die gecombineerd worden met kwaliteit. Dat wordt bevestigd door de verschillende garanties die zij voor hun glaswerk afgeven. Wie wilt dat zijn glazen tegen een stootje kunnen maakt met Libbey glazen de juiste keuze. 

Dat de glazen zo goed tegen een stootje kunnen komt doordat ze bewerkt zijn met een speciaal heat treated proces. Het glaswerk wordt met hitte behandeld waardoor ze een stuk steviger zijn. Na de hitte behandeling wordt het glaswerk behandeld met een speciale DuraTuff.  Dit proces voegt extra stevigheid aan het glas toe. 

Royal Leerdam

Royal Leerdam onderscheid zich al meer dan 100 jaar met beroemde ontwerpen als Berlage, Andries Copier en Lloyd Wright. Het assortiment bestaat onder andere uit prachtig glaswerk, bijzondere karaffen en complete whiskeysets. Hun meest bekende categorie? Wijnglazen! Ze zijn in deze categorie de specialist.

Verschillende soorten glazen

Naast de verschillende merken zijn er veel verschillende soorten glazen. Afhankelijk van jouw horeca onderneming en de drankjes die je schenkt zijn er tal van soorten glazen. Onderstaand enkele soorten glazen die in bijna elke horeca onderneming terug ziet.

  • Waterglazen, oftewel tumblers

  • Champagne flûtes

  • Wijnglazen

  • Cocktailglazen

  • Whiskeyglazen

  • Bierglazen

  • Shotglazen

Kortom, er is veel keuze als het op glaswerk aankomt. Afhankelijk van het soort glas, het design dat je wenst en de prijs kun je uit verschillende merken kiezen. Bij een horeca groothandel kunnen ze je adviseren welk type glas bij jouw horeca onderneming past. Met het juiste glaswerk voor jouw horeca onderneming kun je je onderscheiden van de rest en jouw gasten de ambiance bieden die ze verwachten.
Over de Auteur

Een particulier die het leuk vindt om blogs over verschillende onderwerpen te plaatsen. 

 

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[203 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[102 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo