Wat voor catering kies je? - Artikel Post - Artikel Marketing

Wat voor catering kies je?

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: Ninakroest
Gezien: 756 | Aantal woorden: 404 | Datum: Thu, 2 Aug 2012 | 0 commentaar

Cateringbedrijven zijn niet meer weg te denken uit ons leven. Niet alleen zijn ze aanwezig op bedrijfsevenementen, ook op particuliere feestjes en bijeenkomsten is er vaak enige vorm van catering. Omdat de markt van catering groot is, is er een groot en divers aanbod aan cateraars. Wellicht ken je niet de diverse soorten catering of kun je gewoon niet kiezen. Hieronder zal ik vier soorten catering beschrijven zodat jij er wijzer van wordt.

De snackwagen

De snackwagen is een wagen waar je diverse frituurhapjes kunt laten maken. Frikadellen, kroketten, friet en meer. Dit soort catering is vaak relatief goedkoop en heeft het voordeel dat het een fysieke wagen is, hij kan dus goed buiten staan. Vooral voor informele feestjes en/of kinderfeestjes is dit een goede keus!

Het walking diner

Een walking diner is een vorm van catering waarbij men klein fingerfood geleverd krijgt. Het eten wat geleverd wordt is gemakkelijk staand op te eten. De reden hiervoor is dat men aan statafels eet. Elke nieuwe gang (of een bepaalde tijd) wisselt men van tafel zodat iedereen een kans krijgt om met iedereen te spreken. Dit soort catering is vooral populair bij recepties, bedrijfsuitjes en andere zakelijke etentjes waarbij men elkaar niet allemaal kent.

Sushi

Sushi is een Japanse vorm van eten waarbij kleine gerechtjes worden gemaakt met Japanse producten. De meeste mensen kenden deze vorm van catering wel, echter is niet iedereen een fan van sushi. Deze vorm van catering is dan ook vooral leuk als je avontuurlijk ingestelde mensen hebt, of wanneer je naast de sushi nog iets anders laat bezorgen.

De BBQ

De BBQ, een klassieker bij mooi weer. Echter is een barbecue relatief duur en veel werk. Toch is een barbecue een leuke vorm van catering die altijd voor een bepaalde luchtigheid zorgt. Laat mensen zelf hun vlees ophalen en je hebt continue beweging op je feest of evenement.  Vooral een aanrader voor persoonlijke aangelegenheden met een informele sfeer en een beperkt aantal mensen.Over de Auteur

Een echte bourgondier

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[389 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[116 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[114 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed
bvvught
[66 geplaatste Artikelen] feed
JennyL
[59 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo