Winkelen, musea en lekker eten - Artikelpost

Winkelen, musea en lekker eten

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 275 | Aantal woorden: 407 | Datum: | 0 commentaar

Misschien ga je er graag shoppen, omdat er zoveel leuke winkels zijn. Misschien kom je er graag vanwege het prachtige uiterlijk van de stad. Of misschien ben je erg geïnteresseerd in de rijke historie en ben je er daarom te vinden. Wat je reden ook is, je hebt groot gelijk. Delft is een prachtige stad, ontzettend leuk om te bezoeken en een dag door te brengen. En, indien dit mogelijk is, nog wel vaker. Als je er in de buurt woont doe je dit ongetwijfeld al vaker want Delft is en blijft een favoriete stad onder velen. Combineer je bezoek eens met lunchen Delft. Je kunt er heerlijk eten en je dag in de mooie stad is gelijk compleet.

Je kunt lunchen Delft in het mooiste restaurant van de stad

Een aanrader is Belgisch Biercafé Belvédère, gelegen in het hart van Delft. Niets is heerlijker dan lunchen Delft in dit nostalgische restaurant dat de sfeer ademt van gezelligheid en enthousiast personeel. Niet voor niets is dit etablissement enorm populair en kiezen veel mensen er voor om hier lunchen Delft te doen. De kaart is uitgebreid en alle gerechten zijn vol liefde klaargemaakt en geserveerd. Er is voor ieder wat wils, zodat niemand met een lege maag vertrekt.

Er zijn vele belegde broodjes, zowel koud of warm. De Club Sandwich is overheerlijk, bereid met verse kip. Maar tijdens je lunchen Delft kun je uiteraard ook kiezen voor een lekker warm broodje Caprese, welke vegetarisch is en ó zo lekker.

Nog meer aanraders

Hou je van mosselen? Ga dan bij lunchen Delft voor de verse mosselen in het seizoen, die zijn heerlijk bereid bij Belvedère. Als je het koud hebt, warm dan op bij lunchen Delft met een vers bereide kom soep. Er is altijd een vegetarische versie. We kunnen er kort en krachtig over zijn, maar lunchen Delft in deze prachtige stad is compleet met een bezoek aan dit sfeervolle restaurant in het hart van de stad.  Over de Auteur

Het Belgisch biercafé is gelegen op een bijzondere plek in de stad, hierdoor kan je genieten van de stad onder het genot van een hapje en een drankje

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[329 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[184 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[143 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo