10 tips om de prestatie van de organisatie te verbeteren - Artikelpost

10 tips om de prestatie van de organisatie te verbeteren

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 527 | Aantal woorden: 566 | Datum: | 0 commentaar

Wilt u het prestatievermogen van de organisatie verhogen? Dat is helemaal niet vreemd. Door kansen beter te benutten of een andere aanpak te gebruiken, kan de organisatie een stuk beter presteren. Wij hebben de tien beste manieren om het prestatievermogen te optimaliseren op een rijtje gezet.

Teamgevoel

Werken in een team dat naar hetzelfde doel streeft, werkt een stuk beter dan eenlingen apart van elkaar. Door een teamgevoel te creëren binnen de organisatie wordt iedereen gemotiveerd. Gemotiveerde leden en werknemers zijn een stuk productiever en leveren betere prestaties. Een teamuitje, vrijmibo of andere sociale middelen kunnen het teamgevoel doen prikkelen.

Doelen

Zomaar aan de slag gaan zonder een visie, daar is nog niemand beter van geworden. Stel doelen zodat de organisatie ergens naartoe kan werken. Wat is het maand doel en welke doelen zijn er op de langere baan? Presteer beter door duidelijke doelen vast te stellen.

Werkomgeving

Een eenvoudige manier om prestaties te verhogen, is door de werkplek te optimaliseren. Zorg voor een comfortabele en geluidsarme werkplek. Zo is afleiding niet mogelijk en kan er beter worden gewerkt. Goede verlichting, luchtkwaliteit en inrichting dragen sterk bij aan een fijne werkomgeving.

Doorbreek barrières

Een organisatie waar geen ruimte is voor inspraak of er geen (opbouwende) kritiek mag worden geleverd, zal nooit optimaal presteren. Zijn er verschillende ego's aan het werk of is er irritatie aan iemand die telkens te laat komt? Zorg ervoor dat deze punten bespreekbaar gemaakt kunnen worden. Zo kunnen barrières die het prestatievermogen in de weg staan doorbroken worden.

Blijven leren

De beste manier om te blijven presteren, is door te blijven leren. Blijf niet staan waar je veilig staat, maar laat leden of werknemers in het diepe springen. Een andere functie of een extra taak zijn soms cruciaal. Zo blijft het werk interessant en blijft het zicht ontwikkelen. Er is altijd ruimte om te blijven leren bij Benchmark huurincasso.

Inspireren

Inspiratie is belangrijk om te kunnen blijven presteren. Neem daarom de tijd voor inspiratie. Plan een werkoverleg op het strand en ga aansluitend een strandwandeling maken om inspiratie op te doen.

Respecteren en waarderen

Het is belangrijk voor iedereen om eens te horen dat men goed bezig is. Maak het een prioriteit om iedereen te waarderen wanneer dit nodig is. Op deze manier blijft er respect en werkt het motiverend. Een goed woordje is soms meer waard dan een extra bonus.

Verantwoordelijkheden

Wanneer mensen speciale verantwoordelijkheden ontvangen, is de loyaliteit naar de organisatie automatisch groter. Mensen presteren beter wanneer zij zelf verantwoordelijkheid ergens over dragen.

Teamuitjes

Wanneer er doelen zijn behaald, moet dit natuurlijk gevierd worden. Door het ontvangen van een beloning wordt er gemotiveerd om vervolgens weer hard aan de slag te gaan. Beloon belangrijke gebeurtenissen daarom met een leuk teamuitje. Zijn er bijvoorbeeld targets gehaald bij Benchmark huurincasso? Dat is een reden om te vieren.Over de Auteur

ervaren professional op het gebied van schrijven van teksten. Met specialisme op het gebied van SEO teksten schrijven om hoger te komen in de Google pagerank.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
ComputerComputer

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[354 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[147 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[122 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo