5 redenen waarom bedrijven massaal voor payroll kiezen - Artikel Post - Artikel Marketing

5 redenen waarom bedrijven massaal voor payroll kiezen

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 155 | Aantal woorden: 513 | Datum: | 0 commentaar

Ervaar het gemak van de payroll! Deze constructie bespaart je als werkgever namelijk een hoop administratie. Loonstrookjes. Ziektedagen. Verzekeringen. Daar hoef jij je geen zorgen meer over te maken. Niet zo verrassend dat vele concurrenten je al voor zijn gegaan. Slaat de twijfel toe? In deze blog van Artikel Post vertellen wij je meer over de voordelen van deze zakelijke oplossing.

Reden 1: Flexibel personeel

Eén van de voornaamste redenen om gebruik te maken van de payroll-constructie is de flexibiliteit. Werk je veel met korte projecten of is het verloop in personeel redelijk groot? Dan wil je niet vastzitten aan bindende halfjaars - en jaarcontracten. Met payroll neem je nieuwe werknemers net zo makkelijk als oproepkrachten aan. En bevallen ze? Dan hoef je ze pas na vier jaar een vast contract aan te bieden.

Reden 2: Het is gemakkelijk

Een andere reden die vaak wordt geopperd door werkgevers is het gemak. Als bedrijf wil je namelijk doen waar je goed in bent. Het liefst zet jij je voor de volle 100% in met de diensten of producten die jouw onderneming levert. Het opstellen van contracten, aanzegtermijnen en andere wettelijke regelingen neemt dan onnodig veel tijd in beslag. Een payrollbedrijf neemt deze rompslomp van je over.

Reden 3: Alles goed geregeld

Als ondernemer heb je lang niet altijd kaas gegeten van de personeelsadministratie. Toch wil je graag zo goed mogelijk voor jouw werknemers zorgen. Denk bijvoorbeeld aan een goed CAO. Wanneer je in zee gaat met een Payrollbedrijf weet je zeker dat al deze zaken tot in de puntjes geregeld worden. En dat doet jouw reputatie als werkgever én de teamspirit altijd goed.

Reden 4: Minder risico’s

Risico’s. Als ondernemer heb je er voortdurend mee te maken. Gaat het echter om het personeel? Dan kun je die risico’s heel makkelijk uit handen geven. Wordt een medewerker bijvoorbeeld ziek of wil je hem of haar ontslaan? Dan is het payrollbedrijf verantwoordelijk voor de doorbetaling en de dossiervorming. En is er sprake van verzuim? Dan helpt één van hun verzuimspecialisten jou en jouw medewerker weer op weg.

Reden 5: Goedkoper

Het zal je misschien verbazen. Een kersverse medewerker via een payroll-constructie aannemen is in veel gevallen goedkoper. Ja, de loonkosten zullen niet omlaag gaan. En je betaalt natuurlijk voor de diensten van het payrollbedrijf. Maar jouw onderneming bespaart daarentegen op de eigen administratie, arbodiensten, juridische kosten en ziektekosten. En dat gaat je flinke euro's opleveren!

Is jouw interesse gewekt en wil je meer over payroll te weten komen? Bezoek dan: www.payrollbackoffice.nl. Onze vakspecialisten helpen je graag bij het vinden van een passende oplossing voor jouw personeelskwestie.Over de Auteur

Wij zijn specialist op het gebied van payrolling en ZZP bemiddeling

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Commentaar


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[223 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[172 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[124 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo