FB pix Alle informatie over Bitcoins staat online - Artikelpost

Alle informatie over Bitcoins staat online

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1370 | Aantal woorden: 562 | Datum: | 0 commentaar

Tegenwoordig ook eenvoudig online Bitcoins kopen

De Bitcoin is een munteenheid die volledig online is. Via speciale programma's kunnen spelers in de markt de munteenheid mijnen, en zo steeds meer Bitcoins binnenkrijgen. De markt van Bitcoins is dan ook ontzettend groot geworden, er zitten tegenwoordig miljoenen mensen in de markt. Deze grote vraag, maar ook het grote aanbod, naar Bitcoins resulteert regelmatig in een prijsstijging en -daling die voor velen grote financiële gevolgen kan hebben.

Online kan men tegenwoordig ook eenvoudig Bitcoins kopen, dit kan via verschillende websites. Op welke websites dit kan, en welke handelaren dit allemaal aanbieden, staat beschreven op http://onlinebitcoinskopen.nl. Op deze website staat daarnaast nog meer informatie, bijvoorbeeld een uitgebreide uitleg over de Bitcoins en hoe deze te verhandelen zijn.

 

Waarom zou je Bitcoins kopen?

De reden dat de Bitcoin zo populair is, is de hoge waarde die zij hebben. Zij kunnen honderden dollars op een dag dalen of stijgen, en hierdoor brengt het een spannend risico met zich mee. De valuta is net als aandelen, zij kunnen verhandeld worden en de waarde kan flink fluctueren. Handelen in de valuta is dan ook bijzonder risicovol, toch willen veel mensen Bitcoins kopen. De spanning die het risico met zich meebrengt en de eventuele kans op flinke winst is een reden voor velen om de munt te kopen. Aanbieders van de Bitcoins schieten daarom ook als paddenstoelen uit de grond, zij bieden aan iedereen een plek waar zij de Bitcoins kunnen kopen.

Kun je Bitcoins met iDeal kopen?

Er zijn verschillende betaalmethodes die de handelaren aanbieden. In Nederland is iDeal een bekend betaalportaal dat door vele banken wordt gebruikt. Hiermee kan online eenvoudig een product of dienst worden aangekocht, waaronder dus ook Bitcoins. Enkele handelaren bieden de aankoop van Bitcoins via iDeal aan, zij maken het dan ook een stuk gemakkelijker om met de valuta aan de slag te gaan. iDeal is snel en eenvoudig en zorgt spoedig voor de eerste BTC in jouw online portemonnee.

 

Zijn Bitcoins veilig?

De Bitcoins brengen natuurlijk risico's met zich mee, allereerst is er het risico van een gigantische daling in waarde. Tot noch toe zijn er geen gigantische dalingen geweest waarbij de munt niets meer waard was, doordat er altijd vraag is naar de munt wordt de prijs op een aanzienlijk punt hoog gehouden. Als er een daling komt zijn er altijd spelers in de markt die verwachten dat de munt juist weer gaat stijgen, zij pompen er op dat moment dan ook redelijk wat geld in.

 

Het opslaan van jouw online valuta kan bij verschillende handelaren, zo zorgt jij dat er goede beveiliging rondom jouw portemonnee is. Het kan voorkomen dat hackers op zoek gaan naar Bitcoin-codes, om deze zo af te nemen. Door goede beveiliging worden deze problemen voorkomen.

Over de Auteur

Tekst over Bitcoins

Meer Bitcoin artikelen. 

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[204 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[102 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo