FB pix Alles in 1 vergelijken: overstappen minder gedoe dan je denkt - Artikelpost

Alles in 1 vergelijken: overstappen minder gedoe dan je denkt

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1051 | Aantal woorden: 895 | Datum: | 0 commentaar

Veelgehoorde kritiek rondom het overstappen van internetprovider is dat het een hoop ‘gedoe’ met zich meebrengt. Zo zien velen het installeren van een modem en router, of het kiezen van de juiste internetsnelheid als een obstakel. Laat je niet weerhouden door anderen om over te stappen van alles in 1 pakket, want daarmee bespaar je vrijwel zeker op je maandelijkse lasten. Met de overstapservice en gratis installatie van de meeste internetproviders is overstappen een fluitje van een cent. 

Ben je op zoek naar een andere internetprovider, maar ben je huiverig voor een overstap? Dan ben je niet de enige. Maar het is wel zonde als je daardoor laat weerhouden, want internetproviders zijn zich er terdege op bedacht dat een overstap soepel moet verlopen om klanten over de streep te trekken. 

Tegenwoordig draait alles om service, nietwaar? Service en dienstverlening zijn belangrijker geworden dan ooit om consumenten te bewegen. De meeste internetproviders doen er dan ook alles aan om jouw overstap zo soepel mogelijk te laten verlopen.

 

Overstapservice en installatie monteur

Om een overstap zonder gedoe te waarborgen bieden de meeste internetproviders een overstapgarantie en gratis installatie door een monteur aan, wanneer het je niet lukt of uitkomt om het zelf voor elkaar te krijgen.

Je kan zelf eenvoudig zien welke providers een overstapservice en kosteloze installatie aanbieden, wanneer je gaat alles in 1 vergelijken en een kijkje neemt op de website van de providers.

 

De overstapservice zorgt ervoor dat je nooit zonder internet of TV komt te zitten. Je nieuwe internetprovider zegt je huidige abonnement voor je op, zodat jij je met hele andere dingen kunt bezighouden.

 

Alles in 1 vergelijken is vaak het voordeligst

Alles in 1 vergelijken levert je het meeste voordeel op. Wil je graag internet en TV thuis? Kijk dan eens verder naar het aanbod in alles in 1 pakketten. Veel providers hebben aantrekkelijke kortingsacties lopen voor enkele maanden, oplopend tot maar liefst 9 maanden bij een jaarcontract.  

In veel gevallen betaal je bovendien niks extra’s voor vaste telefonie. Zo betaal je alleen voor wat je daadwerkelijk belt, of je belt zelfs gratis naar andere nummers die zijn aangesloten bij dezelfde provider.

Hoe zit het daarnaast met nummerbehoud? Ook dat is tegenwoordig bijna geen enkel probleem meer. Wanneer je je huidige nummer wil behouden hoef je dit simpelweg alleen nog maar in te vullen tijdens je bestelling en je nieuwe internetprovider regelt nummerbehoud voor je.

 

Combinatiekorting met mobiele telefonie

Twijfel je tussen vaste telefonie of mobiel? Waarom niet allebei? KPN, Telfort en T-Mobile geven nog eens een combinatiekorting wanneer je ook je mobiele telefoon abonnement bij hen combineert met een alles in 1 pakket.

 

Alles in 1 vergelijken en 4K kwaliteit

Tot slot is alles in 1 vergelijken niet alleen mogelijk voor interactieve HD televisie, maar inmiddels ook voor ultra HD TV, oftewel 4K kwaliteit. Heb je net een nieuwe TV of ben je van plan er één te gaan kopen met 4K resolutie en wil je lekker Netflixen in 4K? Dan bestaat de kans dat je bij je huidige provider geen 4K TV kan kijken of dat je internetsnelheid te traag is om zorgeloos lekker te kunnen Netflixen in 4K.  Neem dus de moeite voor even alles in 1 vergelijken.

 

 

 Over de Auteur

Schrijft over internetproviders vergelijken

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[203 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[102 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo