FB pix Autoverzekering Vergelijken - Artikelpost

Autoverzekering Vergelijken

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1412 | Aantal woorden: 568 | Datum: | 0 commentaar

Autoverzekering Vergelijken

Er zijn diverse vergelijkingssites waar u autoverzekeringen kunt vergelijken. Het blijkt namelijk dat er zeer veel verschil zit tussen de premies en voorwaarden van de vele aanbieders van autoverzekeringen. Op basis van uw persoonlijke gegevens en de gegevens van de te verzekeren auto kunnen eenvoudig de premies met elkaar worden vergeleken.

Iedereen die nog geen vergelijking heeft gemaakt, is het aan te bevelen dit alsnog te doen.

Op deze manier kan aanmerkelijk in de vaste lasten worden gesneden. De kosten voor de autoverzekering bedragen vaak een groot gedeelte van de maandelijkse last. Hier een aantal voorbeelden van websites ( Autoverzekering Vergelijken of Autoverzekering Vergelijken of Autoverzekering Vergelijken ).

En waarom zou u teveel betalen voor uw autoverzekering?

Polisvoorwaarden

Vaak wordt alleen naar de premie gekeken voor de autoverzekering. Uiteraard is het wel van belang dat u de dekking zeker niet uit het oog verlies. Want niets is vervelender dan te horen krijgen dat er geen dekking is voor een schade, waarvan u dacht dat het wel gedekt was. Derhalve zorgen websites er vaak voor dat behalve een goedkope autoverzekering, ook de polisvoorwaarden kunnen worden vergeleken.

Dekkingen

Wat betreft de dekkingen heeft u meestal de keuze uit: 1. De verplichte WA-dekking (Wettelijke Aansprakelijkheid) 2. WA+Beperkt Casco dekking (naast het WA risico ook dekking voor o.a. ruitschade, diefstal of poging daartoe, joyriding en brand) 3. WA+Casco (vaak ook All-Risk genoemd). Hierbij is er naast de hiervoor genoemde dekking ook dekking voor schade aan het eigen voertuig als gevolg van de schuldschade of door bijvoorbeeld vandalisme De te kiezen dekking is afhankelijk van een aantal componenten, zoals de leeftijd van de auto en de waarde die deze vertegenwoordigt. Verder is het ook van belang welke risico’s u wel en welke u niet wilt verzekeren. Zo kan het voor een wat oudere auto niet interessant is om te kiezen voor de meest uitgebeide dekking, maar u het risico op verlies niet zelf kunt of wilt dragen.

Goedkope Autoverzekering

Diverse aanbieders van een goedkope autoverzekering zijn online te vergelijken. Direct uw autoverzekering berekenen en direct autoverzekering afsluiten. Dit behoort allemaal tot de mogelijkheden. Hier geven wij u een aantal voorbeelden van vergelijkingssites voor goedkope autoverzekeringen. ( goedkope autoverzekering of goedkope autoverzekering of goedkope autoverzekering of goedkope autoverzekering )Over de Auteur

Dit artikel is geschreven door T. van Heck.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[203 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[102 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo