FB pix Bedrijfskrediet - Artikelpost

Bedrijfskrediet

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 2634 | Aantal woorden: 848 | Datum: | 0 commentaar

Bent u een zoektocht gestart naar bedrijfskrediet? Omdat u een onderneming wilt oprichten of juist een uitbreiding gepland heeft? Lees dan dit artikel door om meer te komen te weten over het bedrijfskrediet. U kunt als ondernemer altijd terecht bij meerdere instanties om bedrijfskrediet te lenen. Het is goed mogelijk dat er precies een specifiek pakket op uw wensen aansluit.

Banklening
Als starter valt u in een andere categorie voor leningen dan een gevestigde ondernemer. U heeft een hoger risiconiveau in vergelijking met goed draaiende ondernemingen die op zoek zijn naar uitbreiding, waardoor u meer moeite moet doen om aan leningen te kunnen komen en vooral bij banken. Door de crisis en de nasleep met al haar maatregelen, is het er niet makkelijker op geworden. Uw bank moet zich aan deze regels houden waardoor hun minder weerbaar zijn tegen risico’s. Als ondernemer van een bestaand bedrijf is het ook van belang dat u mooie cijfers kunt presenteren, wat ervoor dat uw risiconiveau laag is. U dient de bank te kunnen overtuigen van uw kunnen. Het overleggen van positieve cijfers vergemakkelijkt uw aanvraag enorm bij de bank. 

 Het is natuurlijk niet alleen een bank dat voor bedrijfskrediet kan zorgen. Het is ook mogelijk dat u gebruik maakt van het huidige digitale tijdperk waarin we wonen.  Als u verder om u heen kijkt buiten de bancaire leningen om dan zijn er vele mogelijkheden die tot uw beschikking staan. U kunt een starterskrediet aanvragen. Een emissie van aandelen is ook een optie voor vele bedrijven, maar waar het om gaat in het digitale tijdperk is boven alles gemak en snelheid. Dit komt beide samen in een vorm van lenen dat ‘crowdfunding’ genoemd wordt Door deze vorm van lenen krijgt u geld van het publiek.

Crowdfunding: Bedrijfskrediet door en voor investeerders
Als voor u het motto is: The sky is the limit. Dan kunt u terecht bij investeerders, die vaak veel geld over hebben voor sterk groeiende, innovatieve bedrijven? Uw grootse plannen kunnen dan uitgevoerd worden door het geleverde bedrijfskrediet. U kunt innovaties blijven doorvoeren, het bedrijfspand uitbreiden of renoveren. Wellicht kunt u zelfs de concurrentie uitschakelen. Zonder dit geld is het een stuk moeilijker allemaal. Maar is dit wel alles zo mooi aan het investeerdersgeld? Hierbij moet u niet alleen denken aan uw acute geldnood, u moet goed afwegen wat uw volgende stap zal zijn, ook als is uw eigen vermogen niet afdoende voor uw lang gekoesterde wens. Ook al duurt het lang om op gang te komen, kun je minder overhouden om te investeren en bestaat er de dreiging dat concurrenten die meer financieringsmogelijkheden hebben jou inhalen.

 Maar elk voordeel heeft zijn nadeel zei Nederlands grootste voetballer ooit en ook op het gebied van bedrijfskrediet door investeerders is het van toepassing. Men wilt als investeerder een zo groot mogelijke invloed op uw operationele activiteiten, dit kan ook door het bedingen van een zo groot mogelijk aandelenpercentage. U bent dan niet meer de alleenheerser en u kunt op hevige bemoeienis rekenen, soms bent u het daarmee eens, soms echter ook niet. Het is van belang dat u goed kunt opschieten met uw investeerder(s). 

 

 

 

 

Over de Auteur

Schrijft vaak over bedrijfskrediet.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst. Commentaar gesloten.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[203 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[102 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo