FB pix Belangrijke informatie voor ondernemers - Artikelpost

Belangrijke informatie voor ondernemers

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1225 | Aantal woorden: 593 | Datum: | 0 commentaar

Als ondernemer leef je in een hectische, constant veranderende wereld. Niets is dan belangrijker dan het bijhouden van die wereld en het op de hoogte zijn van de veranderingen. Dat is ontzettend belangrijke informatie voor ondernemers. Als klein tot middelgroot ondernemer is het ook zeker heel belangrijk om kennis te nemen van het microkrediet in Nederland. In ons land is er namelijk een instelling, Qredits, waar de overheid en de banken samenwerken om samen alle kennis over het microkrediet te bundelen op één centraal punt. En dat punt is dus Qredits, de enige verstrekker van microkredieten in Nederland. Wanneer traditionele banken je als ondernemer een lening geweigerd hebben, omdat ze je plannen of jouw persoonlijke omstandigheden te risicovol vonden, dan kun je aankloppen bij Qredits. Doe dit hoe dan ook voor je besluit te stoppen met ondernemen! Ondernemen is een prachtig en hard vak, en je moet niet opgeven zodra een aantal banken je als cliënt geweigerd hebben. Qredits zou namelijk zomaar de oplossing voor al je problemen met het geld voor je onderneming vinden kunnen zijn!

Bij Qredits kunnen ze je een lening toewijzen van maximaal 50.000 euro. In de praktijk doen ze dit maar heel weinig, de gemiddelde lening die Qredits verstrekt bedraagt hier slechts een vijfde van, namelijk 10.000. Maar ook voor de grotere plannen is er dus geld beschikbaar! De maximale looptijd van een lening bij Qredits bedraagt tien jaar. Ook dit wordt in de praktijk vrijwel nooit toegepast. Qredits probeert echt een ondersteuning van de financiering te zijn, en niet de financiering op zich. Dit omdat zij dan minder risico lopen en omdat de ondernemer dan veel meer financiële vrijheid heeft en niet jarenlang vast zit aan een schuld. Als ondernemer is vast zitten aan wat dan ook namelijk erg moeilijk, gezien het feit dat je altijd met de markt moet kunnen mee veranderen.

Zoals uitgelegd kent het microkrediet dus zijn beperkingen, maar wegen de voordelen ruimschoots op tegen de nadelen. Een gespecialiseerde organisatie (namelijk Qredits) die ondernemers niet alleen met geld, maar ook met kennis vooruit wil helpen. Qredits biedt namelijk ook gratis coaching aan. Als ondernemer krijg je dan, wanneer je ermee instemt, een coach toegewezen die zelf ook ondernemer is geweest of er op een andere manier veel over te weten is gekomen. Zo’n coach kan de ondernemer dan helpen om onnodige beginnersfouten te voorkomen. Dat klinkt flauw, alsof de ondernemer zelf in zeven sloten tegelijk zou lopen, en dat is natuurlijk niet waar. Maar over het algemeen scheelt het erg veel als er iemand met een frisse blik met je meekijkt en je aanwijst wat er nog verbeterd kan worden. Iemand die bovendien aan jouw kant staat. Heerlijk.

Het lijkt me duidelijk: voor ondernemers is het heel belangrijk om het microkrediet te kennen omdat het de financiële ondersteuning kan zijn bij het opstarten of uitbreiden van een bedrijf. Qredits is een uitstekende verstrekker van microkredieten (en bovendien de enige in Nederland) die ondernemers helpt met kennis en geld. Goed geregeld.

http://microkredieten.net/

https://qredits.nl/Over de Auteur

Een ervaringsdeskundige wat betreft microkrediet.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[206 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[104 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo