FB pix Beleggen ook interessant voor Jan Modaal? - Artikelpost

Beleggen ook interessant voor Jan Modaal?

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1052 | Aantal woorden: 368 | Datum: | 0 commentaar

Beleggen is voor mannen in pak en te veel geld, dat is de algemene opvatting van veel mensen. Het tij is echter aan het keren. Er zijn namelijk vele brokers die het ook mogelijk maken voor Jan Modaal. Dit doen zij door het toepassen van een hefboom.

Een hefboom zorgt ervoor dat je met een kleine inleg mee kan beleggen voor een groot bedrag. Wanneer de koers positief stijgt of daalt kan dat resulteren in een grote winst. Is de koersbeweging negatief kan dat ook resulteren in een fors verlies.

Kan Jan Modaal een dergelijk verlies dragen?
Verliezen kun oplopen tot paar duizend euro. Voordat Jan Modaal begint is het dus van groot belang alles te leren over beleggen. Er zijn namelijk maatregelen die getroffen kunnen worden om een eventueel verlies te beperken. Van deze maatregelen moet je wel op de hoogte zijn, want worden vaak niet door de broker zelf aangeboden.

Er zijn brokers die zich op de doelgroep richten waar Jan Modaal toebehoort. Dit is in de meeste gevallen erg misleidend aangezien de kans op winst net zo groot is al verlies. Daarbij is de kans dat Jan Modaal het verlies niet kan dragen erg groot wat zal resulteren in een flinke schuld.

Behoor jij bij de doelgroep van Jan Modaal? En wil jij toch heel graag gaan beleggen. Informeer dat goed van te voren welke brokers het meest betrouwbaar zijn en ga opzoek naar ervaringen van andere particuliere bezoekers.

De ervaringen van andere mensen kunt u heel gemakkelijk vinden door in de zoekmachine bijvoorbeeld Plus500 ervaringen in te typen. Plus500 kan uiteraard door ieder ander willekeurige broker worden vervangen.

Over de Auteur

Julia Naaktgeboren is 28 jaar en houdt zich bezig met de financiele wereld en alle bijbehorende aspecten. Zo schrijft ze in haar vrije tijd artikelen gerelateerd aan financiele leningen, maar geeft ook haar kritische blik op beleggen. 

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[201 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[100 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo