Besparen met alles in 1 - Artikel Post - Artikel Marketing

Besparen met alles in 1

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 392 | Aantal woorden: 424 | Datum: | 0 commentaar

U kunt vrij eenvoudig enkele tientallen euro’s per jaar besparen met een alles in 1 pakket (bellen, internet en televisie). Een alles in 1 pakket is namelijk echt aanzienlijk goedkoper dan als u, als consument de verschillende abonnementen los van elkaar afsluit. Tussen de verschillende pakketten zit wel aanzienlijk prijsverschil. Dit kan zelfs oplopen tot zo’n 150 EUR per jaar als u het door rekent. Naast deze maandelijkse prijsverschillen zijn er ook altijd enkele acties. Hierdoor kan het overstappen soms erg aantrekkelijk zijn en nog enkele tientjes of zelfs een gratis tablet opleveren.

Om het de Nederlanders zo eenvoudig mogelijk te maken heeft de website ‘Alles in 1 pakket vergelijken’ hier op ingespeeld en een kort en bondig overzicht gemaakt van de verschillende pakketten. De goedkoopste instappakketten van de verschillende aanbieders worden vergeleken. De pakketten zijn gerangschikt op prijs van laag naar hoog, maar er kan tegelijkertijd ook in één oogopslag worden vergeleken op het aantal TV zenders en HD zenders, de internetsnelheid, de duur van het contract en de eenmalige kosten die de aanbieders rekenen bij de aanschaf van het pakket.

Soms heeft iemand een sterke voorkeur voor één bepaalde aanbieder. Ook daar is rekening mee gehouden. De verschillende pakketten van één aanbieder zijn naast elkaar vergeleken op de verschillende kenmerken. Dit is vaak overzichtelijker dan op de website van de aanbieders zelf. Dit is bijvoorbeeld gedaan voor KPN.

Daarnaast heeft deze website inzichtelijk gemaakt hoe het bestellen van een alles in 1 pakket gaat. Zo weet iedereen precies welke stappen er doorlopen moeten worden om een alles in 1 pakket af te sluiten.

Tot slot zijn ook de verschillende 2 in 1 pakketten (dit zijn pakketten met alleen Internet en Televisie) met elkaar vergeleken. Deze 2 in 1 pakketten worden tegenwoordig steeds populairder aangezien steeds meer mensen altijd bellen via hun smartphone. Of ze nu thuis zijn of onderweg, men belt veelal met de smartphone. 

Kortom, doe uw voordeel en vergelijk de verschillende aanbieders en hun pakketten.

Over de Auteur

De auteur betaalt niet graag teveel voor een alles in 1 pakket en vindt het leuk om de verschillende pakketten met elkaar te vergelijken om zo voor u de keuze gemakkelijker te maken.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst. Commentaar gesloten.

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[197 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[172 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[121 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo