Besparen op de vaste lasten van uw bedrijf - Artikel Post - Artikel Marketing

Besparen op de vaste lasten van uw bedrijf

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 445 | Aantal woorden: 451 | Datum: | 0 commentaar

Elke ondernemer heeft ermee te maken: de vaste lasten van het bedrijf. Bedrijfspand, verzekeringen, salarissen, belasting… en niet te vergeten de energierekening. Al met al een flinke kostenpost die elke maand terugkomt, ongeacht uw omzet. Zaak dus om deze vaste lasten zo laag mogelijk te houden. Energy Department geeft tips voor uw zakelijke energierekening. 

Vind de goedkoopste energieleverancier

Met zoveel verschillende energieleveranciers is het altijd de moeite om de prijzen voor zakelijke energie onderling te vergelijken. Op internet bestaan hiervoor gespecialiseerde vergelijkingswebsites. Het enige wat u nodig heeft, zijn de cijfers van uw gas- en stroomverbruik. U kunt zelfs kiezen tussen grijze of groene stroom en het type aansluiting.

Let op de contractvoorwaarden 

Maar de prijs is niet de enige factor die verschil maakt. Bij het uitkiezen van de voordeligste energieleverancier spelen ook de contractvoorwaarden een belangrijke rol. Zo kan de looptijd van het contract de prijs beïnvloeden, maar moet u ook letten op dingen als minimum- of maximumvolumes en bandbreedtes. Als u namelijk niet te allen tijde aan de voorwaarden van uw contract voldoet, kan die goedkoopste stroomleverancier of energiemaatschappij u soms een fikse boete opleggen.

Over alles valt te onderhandelen

Heeft u de beste energieleverancier gevonden, maar bent u nog niet overtuigd van uw keuze? Ga dan eens in gesprek over prijs en de voorwaarden van het contract. Als u veel volume afneemt of zich voor lange tijd wilt vastleggen, kunt u best over deze aspecten onderhandelen met het energiebedrijf.

Collectief zakelijke energie inkopen 

 

Al met al is het kiezen van de beste energieleverancier dus best een arbeidsintensief proces. Heeft u geen tijd om zich in deze keuze te verdiepen, of neemt uw bedrijf niet genoeg volume af om voor de leverancier interessant te zijn? Dan is collectieve energie-inkoop voor u een goede keuze. In een collectief bundelt u uw krachten met andere ondernemers, zodat uw onderhandelpositie met de energiemaatschappij flink sterker wordt. Wilt u meer weten over het collectief inkopen van zakelijke energie? Op ons blog leest u hoe het werktOver de Auteur

 

Energy Department organiseert elke maand een energiecollectief van honderden organisaties. Zo helpen we bedrijven besparen op hun zakelijke energiekosten. Wij zijn één van de grootste Nederlandse inkoop collectieven. U kunt al meedoen met ons energiecollectief vanaf een energieverbruik van 5.000 kWh per jaar. Wilt u meer weten over de collectieve inkoop van energie? Neem dan gerust contact op met één van onze adviseurs.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[165 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[140 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[121 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo