Besparen op kantoorartikelen - Artikelpost

Besparen op kantoorartikelen

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 963 | Aantal woorden: 551 | Datum: | 0 commentaar

Kantoorartikelen zijn eigenlijk hele bijzondere producten, het is namelijk een productgroep waarvan iedereen producten gebruikt. Iedereen gebruikt pennen, papier, inkt voor de printer, memoblaadjes, perforators, etc... Dagelijks gebruikt met kantoorartikelen en veel vaker dan je in eerste instantie zou denken.

Het besparen op kantoorartikelen is zowel voor particulieren als bedrijven mogelijk, uiteraard zullen bedrijven grotere bedragen kunnen besparen omdat deze normaal gesproken groter inkopen dan particulieren, maar voor beide partijen is het absoluut de moeite waard om eens goed na te denken hoe je het meest eenvoudig aanzienlijke bedragen kunt besparen.

Printers en cartridges

Papier

Standaard kantoorartikelen

Conclusie

 

Het zoeken naar goedkope kantoorartikelen hoeft dus helemaal niet moeilijk te zijn. U moet een leverancier vinden die dit voor u wilt doen, helaas zijn er niet veel leverancier die B-merken willen promoten omdat hier minder winst mee te behalen valt. Toch zal zoeken wonderen doen en aanzienlijke besparingen opleveren.
Onder standaard kantoorartikelen versta ik eigenlijk de traditionele kantoorartikelen, denk hierbij aan de nietjes, perforator, plakband, pennen, enz... Allemaal producten die u met enige regelmaat gebruikt en ook waarschijnlijk als redelijke voorraad in de kast heeft liggen. Het besparen hierop kan zeer eenvoudig, koop de producten van een goedkoop merk! Het maakt namelijk helemaal niet uit of u een duur of goedkoop nietje op paperclip gebruikt. Ook voor plakband zijn er diverse merken leverbaar net als voor vrijwel alle andere producten die tot deze categorie behoren.
Ondanks dat je steeds vaker de term "paperless office" hoort zijn er maar heel weinig bedrijven en huishoudens waar geen papier gebruikt wordt. Het meest bekende papier is natuurlijk het gewone A4 80gr kopieerpapier dat in ongeveer 50 verschillende merken en nog veel meer soorten leverbaar is. Probeer het zo standaard mogelijk te houden wanneer het voor thuis is of geen bijzondere doeleinden heeft. Gebruik enkel luxe papier voor bijvoorbeeld de facturen of offertes. Een andere manier om te besparen is door papier iets groter in te kopen. Een doosje is relatief veel goedkoper dan 1 pak van 500 vel. Uiteindelijk is een pallet het meest voordelig, u moet echter wel over de capaciteit beschikken om dit op te slaan en het voldoende gebruiken.
Het kopen van een nieuwe printer is tegenwoordig geen extreem grote uitgave meer. Zowel inkjet als laserprinters zijn tegenwoordig te koop voor minder dan 100 Euro, het probleem komt pas kijken wanneer er een keertje nieuwe cartridges of toners nodig zijn. De inkt is gruwelijk duur en staat absoluut niet in verhouding tot de kosten die nodig zijn voor de fabricage hiervan. U kunt goedkope inkt kopen wanneer u niet de inkt van de originele merken koopt maar de zogenaamde nagevulde cartridges kunt u enorm veel geld besparen, soms tot ruim de helft van het totaalbedrag! Merken van nagevulde cartridges zijn onder andere: Pelikan, Armor, Wecare, etc... Deze cartridges zijn tegenwoordig overal te koop.


Over de Auteur

Ik schrijf over zeer diverse onderwerpen die mij boeien. Tevens schrijf ik veel uit opdracht van anderen.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
Sale Solden juli 2023Sale Solden juli 2023

EMZIE Plakbandhouder Zwaar Tafelmodel Inclusief 4 Rollen Plakband – Tape Dispenser – Kantoor Artikelen – Bureau Accessoires – Plakband
EMZIE Plakbandhouder Zwaar Tafelmodel Inclusief 4 Rollen Plakband – Tape Dispenser – Kantoor Artikelen – Bureau Accessoires – Plakband

€ 14,95
Toon product

Pavo A4 Lamineermachine - tot 200 micron - Geschikt voor papierformaat: A4 (29,7 x 21 cm)
Pavo A4 Lamineermachine - tot 200 micron - Geschikt voor papierformaat: A4 (29,7 x 21 cm)

€ 24,95
Toon product

Set van 4x stuks rollen Verpakkingstape transparant 66 meter - 5 cm breed - Kantoor en magazijn plakband artikelen
Set van 4x stuks rollen Verpakkingstape transparant 66 meter - 5 cm breed - Kantoor en magazijn plakband artikelen

€ 7,50
Toon product

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[392 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[187 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[75 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo