besparen op uitgaven - Artikelpost

besparen op uitgaven

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 750 | Aantal woorden: 527 | Datum: | 0 commentaar

 

Bezuinigen en besparen

In deze onzekere tijden moeten het allemaal wat rustiger aan doen met onze uitgaven en de één nog wat meer dan de ander, toch zijn er meestal nog wel een aantal zaken waar je op kan besparen. Vaak wordt gedacht dat er bij jezelf weinig te besparen valt maar bekijk je uitgaven eens grondig na en kijk eens naar de mogelijkheden.

 

 

Besparen op verzekeringen

Waar vaak veel op valt te bezuinigen is toch wel onze verzekeringen neem bijvoorbeeld onze zorgverzekering je kunt er namelijk voor kiezen om een online-polis af te sluiten deze zijn goedkoper omdat alles via internet verloopt. En als je zelden bij de dokter komt en weinig tot geen medicijnen gebruikt kun je overwegen om je eigen risico te verhogen dit scheelt enorm op je maandlasten.

 

 

Besparen op je mobiel

Veel mensen hebben tegenwoordig een dure smartphone hierbij wordt dan meestal ook een duur abonnement afgesloten. Hier zou je veel op kunnen besparen door bijvoorbeeld een goedkopere mobiel te kopen en daarbij een simonly abonnement nemen dit scheelt aanzienlijk in de kosten.

 

 

Besparen op energie

Ook op energie valt veel geld te besparen, als je bijvoorbeeld je verwarming 1 graad lager zet scheelt je dat al zo'n 7 procent op je stook kosten. Ook bespaar je flink op je energie kosten door de verwarming een uur voordat je op bed gaat of het huis verlaat uit te doen de verwarming blijft nog een lange tijd warm dus is het niet meteen koud in u woning.Verder kunt u nog op energie besparen door apparaten met een stand-by functie volledig uit te schakelen. Ook iets minder warm douchen en kleding wassen scheelt enorm op u totale kosten.

 

 

Besparen op online aankopen

Zo kunt u ook besparen op u online aankopen, u heeft waarschijnlijk wel eens gehoord van een online spaarprogramma hier kunt u geld verdienen met emails lezen dit is leuk maar levert in verhouding weinig op. Wel leuk aan deze spaarprogramma is dat ze zijn aangesloten bij duizenden webwinkels en krijgt u als u via deze spaarprogramma iets bij een aangesloten webwinkel besteld korting dit krijgt u meestal in een vorm van punten die u kan omwisselen voor geld.Over de Auteur

Op onze website vindt je verschillende mogelijkheden om geld te besparen op je uitgaven, om zo beter de maand door te komen.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
ComputerComputer

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[349 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[147 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[116 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo