Beste Autoverzekering | Autoverzekering Vergelijken - Artikel Post - Artikel Marketing

Beste Autoverzekering | Autoverzekering Vergelijken

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: M. Angetak
Gezien: 1008 | Aantal woorden: 485 | Datum: Mon, 3 Jan 2011 | 0 commentaar

 

Beste Autoverzekering | Autoverzekering Vergelijken

 

Autoverzekering Vergelijking

Autoverzekering vergelijking is een goede methode om de premie autoverzekering en belangrijkste dekkingsvoorwaarden van een autoverzekering op een rijtje te zetten. Autoverzekering on line vergelijken en afsluiten is tegenwoordig heel eenvoudig. 

Polisvoorwaarden Autoverzekering

Wat is een goede autoverzekering? Veel mensen kijken als eerste naar de goedkoopste autoverzekering. Vraag is echter, wat is een goedkope autoverzekering? Kijk je daarbij alleen naar de autoverzekering premies die je nu moet gaan betalen, of kijk je ook naar de dekking, zoals: is er vervangend vervoer bij schade, welke schadeoorzaken zijn uitgesloten van dekking, welke bonus-malus trede (no-claim korting), welk schades zijn van invloed op de bonus-malus korting, ...? Allemaal zaken waar je mee te maken kunt krijgen. 

Schade Niet Uit Te Sluiten

De kans op schade is weliswaar te beperken door anticiperend rijgedrag en voorzichtig zijn bij smalle doorgangen en inparkeren. Autoschade helemaal voorkomen is niet mogelijk, daarvoor zijn er te veel ivloeden van buitenaf. Onlangs, tijdens winterse omstandigheden, moesten er op 1 dag ruim 1200 auto's worden afgesleept. 1200 auto's in één dag! En dat zijn dan alleen nog maar de auto's die niet meer konden rijden door de opgelopen schade ... 

Goedkope Autoverzekering

Goedkoop kan zomaar ineens "duurkoop" blijken te zijn wanneer je met een schade te maken krijgt die niet wordt vergoed of waardoor je zo sterk daalt op de bonus-malus ladder, dat je goedkope premie autoverzekering ineens niet meer zo goedkoop is. 

Aanschafwaarde versus Dagwaarde

Keert de autoverzekering dagwaarde uit in het geval van een total loss, dan kan dat een behoorlijke financiële aderlating betekenen. Gelukkig zijn er ook autoverzekeraars die de aanschafwaarde vergoeden wanneer de schade een nieuwe auto betreft. 

Beste Autoverzekering

De Consumentenbond heeft FBTO de hoogste score toegekend voor hun aanschafwaarde vergoeding. FBTO keert namelijk niet alleen de aanschafwaarde uit bij total loss schades aan nieuwe auto's maar ook wanneer het gaat om tweedehands auto's.

Zelf rijd ik vrijwel altijd tweedehands auto's omdat ik de waardevermindering van nieuwe auto's gedurende het eerste levensjaar een "te slechte investering" vind. Na het vergelijken van de premies en de voorwaarden van de verschillende autoverzekeringen, is FBTO wat mij betreft dan ook met stip de beste autoverzekering.

 Over de Auteur

Ik schrijf graag en regelmatig over uiteenlopende onderwerpen. Meestal over dingen die op mijn pad komen en waarvan ik hoop dat ze ook interessant zijn voor mijn lezers.

Indien je bovenaan dit artikel op mijn naam klikt, krijg je een overzicht van mijn artikelen te zien.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[389 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[116 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[114 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed
bvvught
[66 geplaatste Artikelen] feed
JennyL
[59 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo