FB pix Bitvavo, wat is het en waarom is het de beste Nederlandse exchange? - Artikelpost

Bitvavo, wat is het en waarom is het de beste Nederlandse exchange?

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 458 | Aantal woorden: 1716 | Datum: | 0 commentaar

BitVavo - De beste exchange voor Bitcoin en Altcoins

Bitcoin is een digitale munteenheid die in de loop der jaren steeds populairder is geworden. Veel mensen handelen nu dagelijks in Bitcoin. Maar het kan moeilijk zijn om Bitcoin te verhandelen, vooral als u er nieuw in bent. Er zijn talloze beurzen die Bitcoin en andere Altcoins (alternatieve vormen van cryptocurrencies) verkopen, maar ze hebben niet allemaal dezelfde functies. Hier is onze keuze voor de beste digitale exchange. 

Wilt u gelijk beginnen claim dan via de link hier onder de eerste €1000 commissie vrij handelen!! 

Wat is BitVavo?

BitVavo is een eenvoudig te gebruiken beurs voor digitale valuta waarmee u kunt handelen in Bitcoin en altcoins. Het is een veilig, gebruiksvriendelijk platform met grote handelsvolumes. U kunt hier handelen in bekenste crypto's zoals Bitcoin, Ethereum, XRP, Dogecoin en nog 150 andere munten! Bitvavo maakt het handelen in digitalemunten extra makkelijk via de overzichtelijke mobiele app!

Waarom een beurs gebruiken?

Als u wilt handelen in Bitcoin, moet u een beurs gebruiken. Een beurs is een plek waar mensen digitale valuta zoals Bitcoin kopen en verkopen. Er zijn veel verschillende beurzen met verschillende mogelijkheden. Als u nieuw bent in de wereld van digitale valuta, kan het moeilijk zijn om er een te kiezen die aan uw behoeften voldoet.

Als u op zoek bent naar een exchange, zorg er dan voor dat deze de volgende kenmerken biedt:

- Een verscheidenheid aan altcoins

- Lage kosten

- Handel in meerdere valuta's (USD, EUR)

- Meerdere handelsparen (BTC/ETH)

- Een 24/7 klantenserviceteam 

- Overzichtelijke mobiele app

Waarom BitVavo?

 

Naar onze mening is BitVavo de beste beurs voor het handelen in Bitcoin en altcoins. De belangrijkste reden waarom we dit denken is omdat ze de laagste kosten bieden van alle andere beurzen. Ze vragen een vaste vergoeding van 0,25% per transactie, ongeacht het type order dat u plaatst of hoeveel volume u verhandelt. Dit is een uitstekende prijs voor degenen die net beginnen met de handel in Bitcoin, omdat het uw winstmarges niet op eet als u net begint. Gebruikers kunnen ook geld storten met verschillende financieringsmethoden, waaronder IDEAL.

BitVavo biedt momenteel ook een van de goedkoopste tarieven voor het verhandelen van cryptocurrencies in het algemeen.

Hoe gebruikt u BitVavo?

BitVavo is een digitale valutawissel voor Bitcoin en Altcoins. U kunt hier handelen in Bitcoin en andere cryptocurrencies, zonder dat u enige eerdere ervaring nodig heeft. Het enige wat u hoeft te doen is een account aanmaken, geld storten (gemakkelijk via ideal) en binnen enkele minuten beginnen met handelen! Dit kan snel en super makkelijk via de mobiele Bitvavo app.

Bitvavo is de eenvoudigste manier om Bitcoin te kopen en verkopen. Bitvavo bied een eenvoudig te gebruiken interface waarmee u Bitcoins kunt kopen en verkopen met slechts één klik op de knop.

Het doel van Bitvavo is om massale adoptie van digitale valuta te bevorderen door het verlagen van de toetredingsdrempels voor mensen die nieuw zijn in de cryptocurrency beurzen. Met Bitvavo's intuïtieve platform kan iedereen BitVavo gebruiken - zelfs als ze nog nooit eerder hebben gehandeld.

Het beste aan BitVavo? De website en de overzichtelijke Bitvavo app zijn net als de klantenservice 24/7 beschikbaar! Je hoeft je geen zorgen te maken over downtime of weekends omdat Bitvavo alle uren van de dag open is. Dit is handig omdat de handel in cryptocurrency 24/7 door gaat. De website van Bitvavo bevat ook geen vervelende advertenties of popups - het is gewoon een schone interface met duidelijke instructies over hoe u onze exchange kunt gebruiken.

Een account aanmaken bij Bitvavo 

Het aanmaken van een Bitvavo account is heel eenvoudig. U moet wel enkele verificatiestappen doorlopen, maar dit moet je bij alle cryptoplatforms omdat dit nu eenmaal  wettelijk verplicht is. 

Om het je makkelijker te maken hebben we stap voor stap beschreven hoe je een account aanmaakt op Bitvavo: 

Bezoek de site bitvavo.nl (als je deze link gebruikt hoef je over de eerste €1000 geen transactiekosten te betalen!) 

Onze link brengt je direct naar een speciale registratiepagina. Als je wilt, kun je upgraden naar een Business-account. Als dit niet het geval is, kun je het in de persoonlijke modus laten. Vul al je gegevens in en ga akkoord met alle voorwaarden als je het echt eens bent.  Klik vervolgens op de knop Registreren. 

Je ontvangt nu een e-mail. Klik op de link in de e-mail om uw e-mailadres te verifiëren.  De volgende stappen zijn wettelijk verplicht. Het betekent alleen dat het geen scam site is. 

Vul nu de aanvullende persoonsgegevens in. - Je moet je identiteit  verifiëren. Je kunt indien nodig je handtekening en Burgerservicenummer (BSN) beveiligen. Je kunt een klein bedrag overmaken om je bankrekening te verifiëren. Dit kan gewoon betaald worden via ideal. Wil je direct meer geld storten omdat je wilt handelen, dan kan dit natuurlijk ook. Als uw gegevens gecheckt zijn door Bitvavo bent u helemaal klaar voor het traden of beleggen in meer dan 150 cryptocurrencies! 

 Conclusie

 

BitVavo is een digitale valutawissel voor Bitcoin en Altcoins. Het is een betrouwbaar en betrouwbaar platform waarmee je gemakkelijk Bitcoin kunt verhandelen. Het biedt snelle verwerkingstijden, wat vooral belangrijk is als je dagelijks in Bitcoin handelt. Je kunt BitVavo ook gebruiken om andere altcoins te kopen zoals Litecoin en Ethereum.

 

Veel plezier!!Over de Auteur

Hallo!

Ik ben Jeroen! Ik het dagelijks leven ben ik werkzaam in de financiele sector en houd me vooral bezig met verschillende beleggingen. Waaronder handelen in cryptocurrency. Graag vertel ik mijn ervaringen aan mensen, vooral omdat ik weet hoe moeilijk en lastig het is als je net nieuw bent in de cryptowereld. 

 

Ik hoop dat jullie mijn artikels nuttig en interesant vinden!

Groet, 

Jeroen.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Ledger Nano S Plus - Hardware Wallet - het perfecte instapmodel voor het veilig beheren van al je crypto (Bitcoin) en NFT's - Zwart
Ledger Nano S Plus - Hardware Wallet - het perfecte instapmodel voor het veilig beheren van al je crypto (Bitcoin) en NFT's - Zwart

€ 79,00
Toon product

Ledger Nano X - Hardware Wallet- beveilig en beheer je crypto wallet (Bitcoin), en NFT's onderweg met onze hardwarewallet met Bluetooth® - Zwart
Ledger Nano X - Hardware Wallet- beveilig en beheer je crypto wallet (Bitcoin), en NFT's onderweg met onze hardwarewallet met Bluetooth® - Zwart

€ 138,00
Toon product

De Bitcoin Standaard: Het Decentrale Alternatief Voor Centraal Bankieren
De Bitcoin Standaard: Het Decentrale Alternatief Voor Centraal Bankieren

€ 24,95
Toon product

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[199 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[95 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo