FB pix BKR Leningen Aflossen - Artikelpost

BKR Leningen Aflossen

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1531 | Aantal woorden: 337 | Datum: | 0 commentaar

BKR Leningen – Het Sneeuwbal Effect

Je hoort niet veel over het aflossen van leningen. Iedereen adverteert met makkelijk geld lenen en lenen met BKR, maar het daadwerkelijke verloop van een lening wordt nauwelijks toegelicht. Nu is dat ook niet het sexy gedeelte van een lening, dus nogal logisch dat er geen reclame mee wordt gemaakt. Maar als leningnemer moet je toch enigszins weten wat je te wachten staat.

Om te beginnen een simpel advies: los zo snel mogelijk af. Er zijn tientallen mensen die je anders zullen vertellen en tonen dat het ‘best gunstig’ is om schulden te hebben. Dat is het niet en laat je niet in de luren leggen. Over schulden en leningen betaal je rente en dus is het duur. De schoorsteen bij de leningverstrekker moet tenslotte ook roken, nietwaar?

Als je zo efficiënt mogelijk wilt aflossen, maak dan gebruik van het sneeuwbal effect. Dit is de snelste manier van een lening aflossen en het is voor iedereen haalbaar, ook voor jou. Wat je doet is ervoor zorgen dat je begint af te betalen op de hoofdsom. Het hoeft niks schokkends te zijn, een paar tientjes is al genoeg. Als je maar de gewoonte aanleert om af te lossen.

Langzaam maar zeker ga je aflossen en zie je stukjes van de hoofdsom verdwijnen. De rente wordt minder en je zult ook merken dat je iets minder per maand moet betalen aan de lening. Doe dit niet. Houd gewoon je maandlasten vol en los het extraatje dat je overhoudt gewoon af. Op die manier ga je elke maand een stukje meer aflossen, tot je op het punt komt dat je meer aflost dan je rente betaalt. Het sneeuwbal effect op zijn best.Over de Auteur

Of je nu gewoon geld leent of je neemt een online lening met BKR, aflossen is altijd noodzakelijk. Wil je hier meer over lezen, verdiep je dan in de andere artikelen die Peter heeft geschreven.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[203 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[102 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo