FB pix Boekhouder Amsterdam is zzp boekhouder met online boekhouden - Artikelpost

Boekhouder Amsterdam is zzp boekhouder met online boekhouden

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 628 | Aantal woorden: 779 | Datum: | 0 commentaar

Boekhouder Amsterdam is zzp-boekhouder en staat voor online boekhouden. Met Online boekhouden scant u de inkoop- en verkoopfacturen en mailt u een mt-940 bestand van uw bank. U hoeft zelf geen software aan te schaffen en bespaart tijd. Boekhouder in Amsterdam regelt uw administratie en btw en inkomstenbelasting voor 80 euro exclusief btw per maand. Wij zijn ook na 18.00 uur en in het weekend bereikbaar. Afspraak op kantoor, bij u thuis of ergens dichtbij Amsterdam.

 

Tijd besparen

Boekhouder te Amsterdam is een laagdrempelig kantoor dat alleen werkt met zzp’ers. Sinds een aantal jaar hebben we de boekhouding gedigitaliseerd. In het verleden kwamen klanten met een map met bonnen en facturen. Dat kostte u veel tijd. Printen, ordenen, naar de boekhouder, ophalen. Die tijd is voorbij. Wij verkopen u geen dure software, wij doen alles nog het liefst zelf. Zeker in het eerste jaar dat u klant bent. Dan staat de basis goed.

Online boekhouden bij Boekhouder Amsterdam

Online boekhouden is gratis. Voordeel: kennis van boekhouden is niet noodzakelijk. Met Online boekhouden scant u de inkoopfacturen en leest u de bankafschriften automatisch in. Elke ZZP’er kan het. Ook u! Gevolg: uw leven als ZZP’er wordt een stuk gemakkelijker. Online boekhouden is veilig, betrouwbaar en voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen.

 

Aftrekbare kosten

Wij geven advies over de aftrek van kostenHoe meer kosten hoe minder inkomstenbelasting u betaalt. Maar de kosten dienen wel verklaarbaar te zijn. Een zakelijke lunch, bedrijfsborrel of diner met klanten of collega’s is voor 80 procent aftrekbaar. U dient wel in uw agenda de aftrek met de zakelijke relatie te noteren. En u dient dus ook een goede redenatie te hebben.

 

Eten en lunches onderweg voor werk

Een ander voorbeeld. De aftrek van eten onder weg. Gebruik de mate van redelijkheid. Haalt u een toner bij de kantoorboekhandel op de hoek en u gaat in het restaurant daarnaast in uw eentje lunchen voor 200 euro dan slaat u de plank mis. Heeft u een verre klant en eet u in de avond op de weg naar huis dan zou het onder overwerk kunnen vallen en dan staat u sterker.

 

Balans door boekhouder uit Amsterdam

Elk kwartaal mailen en sms’en wij u wanneer we de boekhouding willen ontvangen. Na de verwerking dienen wij de aangifte omzetbelasting in. Wij mailen u het te betalen of terug te ontvangen bedrag. Aan het einde van het boekjaar maken wij de balans op. Op de balans vindt u de stand van zaken op 31 december van het betreffende jaar. Denk aan bezittingen (inventaris, vorderingen en liquide middelen) en schulden (te betalen omzetbelasting, lening, eigen vermogen, crediteuren). Deze verwerken wij in uw aangifte Inkomstenbelasting.

Voor 1 mei weet u hoeveel u dient te betalen, maar wij vragen altijd uitstel aan tot 1 september. U mag zelf aangeven wanneer u de aangifte wil indienen.

 

Overstap naar Boekhouder in Amsterdam

Wilt u van boekhouder veranderen, dat kunt u het beste per 1 januari doen. Uw oude boekhouder rondt het oude boekjaar af, wij nemen de nieuwe boekhouding over en regelen met uw oude boekhouder de uitwisseling van informatie. Wij hebben de jaarrekening of balans- en winst- en verliesrekening nodig en de aangifte Inkomstenbelasting om te kunnen starten.

U wilt uw kosten laag houden maar toch de voordelen van een online administratie? Bel dan 06-13936399. Boekhouder Amsterdam kan u ook mailen op info@zzp-boekhouder.nlOver de Auteur

Auteur wil informeren over boekhoudmogelijkheden

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[204 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[102 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo