Boekhouding voor ondernemers aangenamer maken - Artikel Post - Artikel Marketing

Boekhouding voor ondernemers aangenamer maken

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 341 | Aantal woorden: 391 | Datum: | 0 commentaar

Acht jaar terug deed de financiele crisis de wereld van ondernemers doen wankelen. Veel kleine maar ook grote bedrijven vielen een voor een om doordat kostenposten, innovatie en diverse andere aspecten niet op orde waren. Voor de zzp’ers was het tijd om de oude manier van werken los te laten en mee te veren met alle veranderingen. De kredietcrisis leek een waarschuwing aan ondernemers, men moet veranderen of je zal achterblijven op de rest.  Acht jaar verder en de wereld is enorm veranderd. Hoe gaat de ondernemer van nu te werk?

Alles digitaal, flexibiliteit en het heft in eigen handen is de trend anno 2016. Ondernemers willen zo weinig mogelijk uitbesteden,  dus ook de administratieve medewerker. Sinds het digitale tijdperk zijn er  boekhouding- en factuurprogramma’s ontwikkeld die het leven van zelfstandigen aangenamer maken. Het bijhouden van de administratie in fysieke multomappen is niet meer nodig.

Facturatie Office is een factuurprogramma dat een goed voorbeeld daarvan is. Het is een online programma, waarmee je je gehele boekhouding kunt organiseren. Denk hierbij aan facturatie, tijdregistratie, projectbeheer en ook je btw-aangifte. Een compleet pakket wat alles kan op het gebied van boekhouding. En het meest belangrijke,  je hebt alles zelf in de hand. De lage maandelijkse kosten die softwareprogramma’s zoals Facturatie Office met zich mee brengen, maken het mogelijk voor startende ondernemers een vliegen start te maken. Zodra de onderneming groeit, kunnen er uitgebreidere functionaliteiten bijgekocht worden.

 

Zonder startups als Facturatie Office blijven de ‘nieuwe’ ondernemers anno 2016 niet overeind. Het bied ze een fundament  om te kunnen starten en te groeien en het heft in eigen handen te hebben. Ondernemers hebben controle en eigen inzicht in hun boekhouding, en daarmee wordt ook het zelfvertrouwen geholpen. Jonge initiatieven in het digitale tijdperk zijn nodig om de economie voorwaarts te laten varen, een crisisvrije periode waarin deze ondernemers de kracht zijn van een gouden toekomst.Over de Auteur

Facturatie Office is een alles-in-een boekhoudprogramma, perfect voor ondernemers en MKB-bedrijven om je administratie online te organiseren.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst. Commentaar gesloten.

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[244 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[172 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[124 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo