FB pix Brokers vergelijken - Artikelpost

Brokers vergelijken

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1056 | Aantal woorden: 410 | Datum: | 0 commentaar

Er zijn steeds meer reclame's op TV en op het internet over online brokers. Maar hoe weet u nu welke online broker u moet kiezen? En hoe belangrijk is het kiezen van een online broker?

Online brokers vergelijken

Brokers gebruiken niet dezelfde tarieven voor elke transactie. Bij sommige brokers betaal je geen commissie en bij andere brokers juist heel veel. Ook zijn er vaak verborgen kosten, hoe rekenen ze de rente door en hoeveel betaal ik om een positie 's nachts vast te houden. Het handigste is om eens op brokers vergelijken pagina's te kijken. Deze pagina's zetten vaak alle brokers op een rijtje en laten zien wat de voor en nadelen zijn van de verschillende brokers.

Online brokers?

U zult zich misschien afvragen waarom u online brokers nodig heeft? Heel simpel, zonder een online broker kunt u niet online beleggen. Het online beleggen is de mogelijkheid om vanuit uw eigen huis veel geld te verdienen met het kopen en verkopen van beleggingsproducten. Dat kunnen aandelen zijn of opties of indices. Bij het online beleggen zijn het echter vaak beleggingsproducten die op korte termijn een hoog rendement op kunnen leveren omdat ze werken met een hefboom. Dit zijn producten zoals CFD's of ETF's. Daarmee kunt u soms al met een bedrag van 100 euro handelen met aandelen ter waarde van 10.000 euro met een hefboom van 1:10

Welke online brokers?

Er zijn veel verschillende online brokers. Niet allemaal zijn ze even overzichtelijk of goed te begrijpen. Plus500 is een online broker met een zeer gebruikersvriendelijke webtrader. De webtrader is het beleggingsplatform waarmee u kunt beleggen, vandaar dat een transparante webtrader zeer belangrijk is. Het is ook belangrijk dat de webtrader snel is, ziet u alle actuele koersen en kunt u direct kopen en verkopen? Zonder deze snelheid is het niet echt online beleggen. Wees echter altijd voorzichtig, oefen eerst met virtueel geld voordat u met echt geld gaat beleggen.Over de Auteur

Henk Olven is een belegger die al geruime ervaring heeft met het adviseren van beleggingsfondsen. Nu particuliere beleggers steeds geintresseerder zijn in het online beleggen heeft hij besloten om deze beleggers te helpen met zijn adviezen. 

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[204 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[102 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo