FB pix CFD – trading op indices - Artikelpost

CFD – trading op indices

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 986 | Aantal woorden: 1055 | Datum: | 0 commentaar

De komende tijd richten wij ons bij IG op indices. Zo gaan er een groot aantal marges naar beneden, waardoor u met minder gelden de markt in kunt gaan. Bij IG handelt u CFD’s (Contracts for Difference) en dat is een hefboomproduct. U handelt bij ons in forex, indices, aandelen, grondstoffen, opties en meer...

Een van de meest gehandelde producten bij ons zijn indices. Zeker in deze volatiele tijden vinden beleggers het interessant om ritjes omhoog en omlaag te nemen op de index van een land. Door de eurocrisis en de economische omstandigheden in de Verenigde Staten bewegen de beurzen hevig op en neer, waar traders weer van profiteren.

Met de CFD’s van IG heeft u ook de mogelijkheid om short te gaan, oftwel om in te spelen op een dalende markt. Daarnaast maakt u bij ons gebruik van een supersnel handelsplatform, waardoor uw transacties binnen een fractie van een seconde worden uitgevoerd. Deze snelheid is absoluut nodig, want u wilt niet dat uw order uitgevoerd wordt tegen een slechtere prijs. Bij IG zal dat niet gebeuren. U zult dan ook geen re-quotes bij ons vinden.

Op indices betaalt u alleen een kleine spread, geen commissie. En die spreads zijn laag, zo handelt u de Duitse index al vanaf 1 punt en trade u de Nederlandse al vanaf 0.1 punt. Daarnaast handelt u bij IG 24 uur per dag op alle grote indices. Op deze manier kunt u bijvoorbeeld voorbeurs al een positie innemen op de AEX of de DAX. Wanneer er ’s nachts iets gebeurd in de wereld hoeft u niet tot de ochtend te wachten tot u een positie inneemt.

Het traden van deze CFD’s is heel eenvoudig en de prijzen zijn zeer transparant. Risicovol is het wel, handelen met een hefboom. Deze volatiele tijden zijn natuurlijk interessant voor ritjes naar boven en beneden, maar het neemt wel gevaren met zich mee. Door de hefboom kunnen de winsten en verliezen hard oplopen. Gelukkig kunt u zich hier tegen beschermen met een Gegarandeerde Stop.

Met een Gegarandeerde Stop legt u een punt neer en wanneer de prijs dat punt bereikt, dan wordt u ook gegarandeerd op dat punt uitgestopt. U heeft bij deze stop geen last van slippage, dus u zult niet voor een slechtere prijs worden uitgestopt dan u in gedachten had. Ook maakt u bij IG gebruik van de Geavanceerde Grafieken, ideaal voor beleggers die technische analyse gebruiken in hun handelsstrategieën.Over de Auteur

Een CFD is een zeer flexibel beleggingsinstrument en kan hoge marges opleveren, maar is zeer risicovol voor uw kapitaal. Het is mogelijk om meer dan het geïnvesteerde bedrag te verliezen. Het handelen in CFD's is niet geschikt voor alle beleggers, zorg ervoor dat u de risico's in kwestie volledig begrijpt.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst. Commentaar gesloten.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[203 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[102 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo