FB pix CFD trading met een goed handelsplatform - Artikelpost

CFD trading met een goed handelsplatform

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 2006 | Aantal woorden: 345 | Datum: | 0 commentaar

Er bestaan al veel artikelen over de voordelen van CFD’s (contracts for difference) ten opzichte van andere hefboomproducten. Die pluspunten stellen alleen niet veel voor wanneer u op een langzaam en onbetrouwbaar handelsplatform belegt. Een goed systeem bij het online beleggen is van groot belang.

CFD trading wordt steeds groter in Nederland doordat steeds meer beleggers de voordelen van CFD’s ten opzichte van bijvoorbeeld Turbo’s, Sprinters en Speeders. Een goed, snel en betrouwbaar handelsplatform is wel van groot belang. De voordelen van CFD’s zijn mooi, maar zonder goede uitvoering heeft u daar nog niet veel aan. Snelle orderuitvoering is belangrijk in deze volatiele tijden op de beurzen. Doordat de koersen hard bewegen kan de prijs op het moment van uitvoeren doorbewegen. Bij slechte platformen kan dat in uw nadeel werken. Bij goede platformen is de uitvoering supersnel en mocht het gebeuren dat de prijs doorbeweegt, dan zou u eigenlijk gevraagd moeten worden om voor die prijs te gaan.

Betrouwbaarheid is ook belangrijk. U wilt wel 24 uur per dag, 5 dagen per week volledig kunnen handelen met CFD’s. U wilt geen last hebben van storingen zodat u niet kunt handelen. Kwalitatief goede CFD brokers hebben daar geen last van. Betrouwbaarheid is ook online veiligheid. Wanneer u gaat online beleggen met CFD’s gaan er gelden van en naar het platform. U dient immers wel geld te hebben om te beleggen. Goede platformen zijn zwaar beveiligd. Hun platformen hebben dezelfde beveiliging als de grote banken waardoor u altijd met een gerust hart kunt online beleggen met CFD’s.Over de Auteur

Sten Lemmens is Marketwatcher bij IG Nederland dat handel in CFD’s aanbiedt in Nederland. Deze column bevat geen beleggingsadvies. Verder kunnen eventueel gesuggereerde adviezen niet voor bepaalde beleggers van toepassing zijn. Opvolging van adviezen dient in samenspraak met een deskindige beleggingsadviseur.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst. Commentaar gesloten.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[197 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[88 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo