CFD trading platform - Artikel Post - Artikel Marketing

CFD trading platform

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 550 | Aantal woorden: 362 | Datum: | 0 commentaar

CFD trading platform

Geld maken kan je met en zonder geld, In dit artikel ga ik het hebben over geld maken met geld door middel van een CFD trading platform.

Een CFD trading platform is een portal met een stukje software waarmee u in CFD's kunt handelen. CFD is een afkorting voor contracts for difference , U kunt hiermee niet alleen in aandelen handelen maar ook indices zoals de AEX, in grondstoffen Goud Olie Aardgas, en zelf vreemde valuta.

Wat zijn CFD's ?: Een contract for difference is een contract dat u sluit met een broker. Deze koopt voor u het gewenste product, u stort hiervoor 20% van dit bedrag op uw rekening, 10% hiervan is een aanbetaling, de andere 10% is om het eventuele verlies op het product te kunnen dekken. uitgebreide informatie en enkele reken voorbeelden staan op onze site:  Geld maken

U heeft dus zelf 10% ingelegd en de broker 90 % hiervoor bent u een rente verschuldigd. wanneer het product een geringe waarde schommeling heeft voelt u dit extra hard doordat u belegt met een hefboom. een geringe waarde stijging van 0,5 % wordt daardoor voor u een waarde stijging van 5% op uw inleg. u heeft immers maar slechts 10% ingelegd.

Op deze manier kunt u met een klein eigen kapitaal grote winsten, maar natuurlijk ook grote verliezen maken. 100% winst of verlies in een korte tijd zijn goed mogelijk bij een koers schommeling van slechts 10% van het product.

Om uw verlies te beperken kunt u vooraf aangeven waar u ondergrens ligt en het maximale verlies dat u wilt incasseren door een stop-loss in te stellen. daarmee blijft u verlies te overzien en kunt u weer nieuwe CFD's aanschaffen om voor de winst te gaan. doordat u rente verschuldigd bent is deze wijze van handelen ongeschikt voor posities op langere termijn.

 

 Over de Auteur

Op onze site: www.geldmaken.biz behandelen we verschillende alternative manieren van geld maken met, en geld maken zonder geld.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[169 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[168 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[121 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo