Chinesewebshop levert onverwacht voordeel - Artikelpost

Chinesewebshop levert onverwacht voordeel

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 370 | Aantal woorden: 440 | Datum: | 0 commentaar

Smartphones en oplaadsnoertjes, kleding, ledverlichting, speelgoed of sportartikelen. Je kunt het zo gek niet bedenken of je vindt het in de Chinesewebshop. Online winkels waarvan je het bestaan niet vermoedde, maar die toch vaak al jaren bestaan en prima spullen leveren. En de Chinesewebshop markt groeit als kool.

Wat zijn dat voor winkels?
Er zijn inmiddels bekende webwinkels, zoals EverBuying, BangGoods, LightintheBox of Mininthebox. Iets minder bekend maar wel in opkomst is Tmart, waar goederen een beperkte periode beschikbaar zijn. En via Searchinpanda.com kun je een artikel zoeken in meerdere Chinese webshops tegelijk. Als je goed oplet kun je dus enorm veel voordeel behalen. De Chinesewebshop levert niet altijd snel, maar als je daar rekening mee houdt hoeft het geen probleem te zijn. Sommigen hebben inmiddels wel een Europees distributiecentrum opgezet, wat de levertijden van de Chinesewebshop drastisch verkort.

Niet rechtstreeks
Voor wie rechtstreeks bestellen in een webshop in China te eng vindt, kan tegenwoordig ook terecht op een tussenhandelaar als de site nl.Aliexpress.com Je doet daar in het Nederlands je bestelling, de beheerders bestellen het gevraagde weer via de Chinesewebshop en geven je een seintje als zij het binnen hebben. Dan pas ga je gewoon in euro's afrekenen.  Ze hebben zelfs een app. Via Ebay is overigens ook een groot aantal Chinese handelaren actief. 

Groothandel
Online winkels in China doen tegenwoordig vaak ook aan groothandel. Als je een winkeltje wilt beginnen is het goed eens op zulke sites rond te kijken. Houd wel rekening met invoerrechten en andere kosten bij import van grote hoeveelheden goederen!

Over de Auteur

Kopen in China is de laatste jaren steeds populairder aan het worden. De vele financiele voordelen maken het namelijk erg interessant. Wij schrijven regelmatig over de trends hierover.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[329 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[184 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[143 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo