FB pix Creditcard En BKR - Artikelpost

Creditcard En BKR

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1480 | Aantal woorden: 318 | Datum: | 0 commentaar

De meest gehoorde reden van afwijzing bij een creditcard is dat er een negatieve BKR codering in het spel is. De kans is zelfs redelijk groot dat jij zelf al eens een brief hebt gekregen in die richting! Als je een creditcard in bezit hebt en je bent daarna bij het BKR genoteerd, zorg dan dat je hem houdt, want het is ontzettend lastig om met BKR een creditcard te krijgen.

In Amerika was het wel anders. Daar heb je de subprime crisis zelfs mede gehad door het bijzonder liberale geven van creditcards. Daar is een credtcard ook ongeveer wat een PIN pas hier is, met dien verschille dat je geen rekening hoeft te houden met het saldo op je rekening. Gewoon uitgeven, toch geld genoeg!

Totdat het allemaal misliep. Hier in Nederland moet je een omweg maken om een creditcard wat losser te krijgen. Je moet het dan al bijna combineren met een winkelkrediet of een creditcard van een bepaalde zaak hebben. Als je gewoon bij VISA of Mastercard aanvraagt wordt je namelijk zonder egards afgeserveerd. Maar wil je een winkelkrediet, dan zal de winkelier er alles aan doen om jou met zijn creditcard uit te rusten. De kans is namelijk groot dat je dan terugkomt. Wil je dus een creditcard ondanks een lastige BKR notering, dan is dat je beste kans.

Zorg er sowieso voor dat je jouw huiswerk doet en niet zomaar bij iedereen gaat aanvragen. De kans op afwijzing wordt groter met elke aanvraag omdat ze bijhouden hoe vaak jouw BKR register wordt geraadpleegd in een bepaalde periode. Loopt dit erg hoog op, dan wijzen ze aanvragen uit voorzorg af.Over de Auteur

Als je alles wilt lezen over het rondkrijgen van een creditcard, of je wilt weten hoe je bijvoorbeeld een zakelijke lening of rekening courant rondkrijgt, kijk dan op LeningInformatieCentrum.nl

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[197 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[88 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo