FB pix Cursus medewerker buitendienst - Artikelpost

Cursus medewerker buitendienst

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 946 | Aantal woorden: 612 | Datum: | 0 commentaar

Ben jij tevreden met je huidige baan? Of weet je niet wat je wilt doen na het halen van je diploma? Misschien is een functie als commercieel medewerker buitendienst iets voor jou. Na het afronden van de cursus medewerker buitendienst kun je aan de slag als commercieel medewerker buitendienst. Een commercieel medewerker buitendienst is de uitvoerder van het verkooptraject. Hij onderhoudt het contact met de klanten door middel van bezoeken, telefoongesprekken en mailings. Gezien jij degene bent met de kennis van de markt geef je advies aan de leidinggevende.

Wat zijn je taken?

Als commercieel medewerker buitendienst ben jij de uitvoerder van het verkooptraject. Je bent het gezicht van jouw bedrijf naar de klant. Je werkt vooral buiten de deur, bezoekt klanten en voert verkoopgesprekken. Je denkt vooral aan relatiebeheer maar bent ook erg vaak bezig met het werven van klanten. Je werkt offertes uit en zorgt dat deze correct afgerond worden. Daarnaast doe je je best om klanten te overtuigen en zo de targets te behalen.

Wat heb je nodig?

Je moet een goed verkooppraatje klaar hebben. Je moet dus goed zijn in contact met de klant. Door goed naar de wensen van de klant te luisteren weet je precies waar je op in kunt spelen en waar je advies over kunt geven. Je moet klanten ervan kunnen overtuigen dat ze jouw product of dienst moeten kopen en dat ze akkoord moeten gaan met de offerte. Ook zijn klantenwerving en relatiebeheer een erg belangrijk onderdeel van de functie commercieel medewerker buitendienst. De focus ligt op goed klantencontact en stabiele verkoopcijfers. Daarnaast ben jij degene die de markt in de gaten houdt en alles weet over de nieuwste trends.
Voor meer informatie over de opleiding kun je een kijkje nemen op de website van Fabius Opleidingen. Dé expert in kantooropleidingen.

Over de Auteur

Allround tekstschrijfster

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[203 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[102 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo