FB pix De beste tips voor startende beleggers - Artikelpost

De beste tips voor startende beleggers

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 969 | Aantal woorden: 458 | Datum: | 0 commentaar

Wilt u binnenkort beginnen met beleggen? Dan bent echt de enige niet. Elke dag beginnen er wereldwijd duizenden mensen met beleggen. Vaak zijn deze beleggers ook op zoek naar handige en bruikbare tips. Daarom geven we in dit artikel enkele handige tips voor startende beleggers. 
Zorg dat u alles weet
Informatie is ontzettend belangrijk in onze tijd. Dat geldt eigenlijk bij alles waar u aan wilt beginnen en zeker met beleggen. Beleggen kan namelijk behoorlijk ingewikkeld zijn, maar ook erg eenvoudig. Het ligt er net aan hoe ingewikkeld u het voor uzelf wil maken. Het is in alle gevallen verstandig om uzelf goed voor te bereiden. Dat kan door van alles te lezen op internet, boeken te bestuderen of door bijvoorbeeld een cursus te volgen. Het is in ieder geval niet verstandig om lukraak te beginnen met beleggen. 

Weet wat u inzet
Het is belangrijk dat u niet meteen duizenden euro's gaat inzetten. Het hangt er natuurlijk ook vanaf hoe groot uw eigen vermogen is. Ga in ieder geval nooit al uw geld inzetten, want de kans dat u verliest is natuurlijk altijd aanwezig. Zorg dat u niet bankroet kan raken door de beurs en houd altijd voldoende spaargeld achter voor eventuele tegenslagen in het leven. Ga ook nooit beleggen met geleend geld; daar komt vaker ellende van dan dat het positief uitpakt. 

Zoek iemand met ervaring
Welke hobby je ook beoefent of welk werk je ook doet; wanneer je iemand met ervaring tegenkomt, kun je ontzettend veel van die persoon leren. Dat geldt natuurlijk net zo goed voor beleggen. Het is daarom verstandig om in het begin op zoek te gaan naar iemand die al ervaring heeft met beleggen en daar mee te overleggen. Dat kan een familielid of een vriend zijn, zolang diegene maar tijd en geduld heeft om je te kunnen helpen.

Voor meer hulp bij het beleggen over voor meer informatie over beleggingsadvies kunt u kijken op deze website https://www.systemshop.nl/shop/ad_details.php?adviesdienstid=10. Voor meer informatie over Beursfoon kunt u dit filmpje eens bekijken https://www.youtube.com/user/beursfoon

Over de Auteur

Beurs Beleggers adviseren mensen, jong en oud, over beleggen op de beurs. 

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[206 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[104 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo