De laagste levensverzekeringspremie - Artikel Post - Artikel Marketing

De laagste levensverzekeringspremie

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: janusselo
Gezien: 1184 | Aantal woorden: 401 | Datum: Fri, 3 Sep 2010 | 0 commentaar

Eindelijk een lagere premie

Er zijn een aantal belangrijke zaken die u bij het afsluiten van een levensverzekering in de gaten moet houden, zodat u uiteindelijk niet te veel aan premie gaat betalen. U heeft namelijk zelf in de hand hoe hoog uw maandelijkse premie zal worden. Zorg bijvoorbeeld dat u vooraf informatie heeft ingewonnen en uzelf niet voor een te hoog bedrag verzekerd. Ook moet u de looptijd van de levensverzekering in de gaten houden. Sluit u bijvoorbeeld de levensverzekering voor een week of maand korter of langer af, dan kan dit al van grote invloed zijn op de te betalen premie. Verder kan uw gewicht en of u rookt, van grote invloed zijn op de premie die u moet betalen.

Welke levensverzekering is het beste

Laat u niet om de tuin leiden door mooie praatjes van verzekeringsadviseurs, uiteindelijk willen zij u een levensverzekering verkopen. Welke levensverzekering de beste is, bepaald u altijd zelf. Een onafhankelijke levensverzekering kan in veel gevallen tevens de beste zijn en de goedkoopste premie hebben. Onafhankelijk omdat veel levensverzekering samen met een hypotheek worden afgesloten. Meestal wordt er door de hypotheek verstrekker vermeld, dat er een gunstige hypotheek mogelijk is wanneer u ook de levensverzekering bij deze hypotheekverstrekker afsluit. De hypotheek mag dan vaak wel gunstiger zijn, maar de levensverzekering is dan in veel gevallen te duur.

Overstappen ook een mogelijkheid

Wanneer u erachter komt dat u te veel aan premie betaalt en uw levensverzekering te duur is, zijn er tal van mogelijkheden om uw levensverzekering over te sluiten. U hoeft dus beslist niet tot de einddatum aan uw levensverzekering vast te zitten. Overleg met uw verzekeringsadviseur welke mogelijkheden er zijn en vergelijk de nodige levensverzekeringen met elkaar. Indien u overstapt naar een andere levensverzekering, kan dit een veel lagere premie betekenen. Uw levensverzekering afkopen kan ook. U stopt dan met premie betalingen en en kan gewoon 'de rit uitzitten'.

 Over de Auteur

janusselo geeft graag voorlichting

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[389 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[116 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[114 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed
bvvught
[66 geplaatste Artikelen] feed
JennyL
[59 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo