FB pix De minilening voor snel extra financiële armslag - Artikelpost

De minilening voor snel extra financiële armslag

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1407 | Aantal woorden: 490 | Datum: | 0 commentaar

Er wordt dan altijd wel gezegd dat december de duurste maand van het jaar is maar toch kunt u ook de overige maanden krap komen te zitten, een minilening kan dan een goede oplossing zijn. Als kiest voor deze leenvorm dan heeft dit een groot aantal voordelen ten opzichte van de 'reguliere' leningen. Zo gaat het aanvragen erg snel en storten van het geleende zelfs nog sneller, over het algemeen heeft u na acceptatie al binnen tien minuten het geld op uw rekening staan. Een ander belangrijk aspect is dat minileningen goedkoop zijn als u aan de juiste voorwaarden voldoet. Zo kunt u al voor minder dan twee euro aan kosten een lening afsluiten. Bij deze vorm van lenen kunt u bedragen tussen de 50 en 750 euro, u dient daarna het geleende geld binnen 21 dagen weer terug te betalen aan de geldverstrekker. Dit is dus uitermate handig als u een hoge kostenpost heeft waar u snel extra financiën voor benodigd bent zoals een dure rekening of een onverwachte reparatie. Let u er altijd wel op dat u net als bij alle overige leningen het bedrag weer kunt terugbetalen anders kunnen de kosten stijgen en dat is iets wat geen enkele Nederlander graag wil. Heeft u snel geld nodig dan kan de minilening ook voor u een goede oplossing zijn.

Met een minilening kunt u snel geld lenen

Als we zeggen minilening dan zeggen we snel geld lenen, het is dan ook niet voor niets dat deze vorm van lenen maar blijft winnen aan populariteit. U heeft het vast weleens meegemaakt, een dure kostenpost en pas over enkele dagen of weken uw loon ontvangen. In deze gevallen zijn de minileningen de perfecte uitkomst om toch de kostenpost(en) te kunnen voldoen. Bij een minilening zal er over het algemeen geen check bij het BKR worden uitgevoerd en u kunt dus ook lenen als u bij deze organisatie negatief staat geregistreerd. U dient wel bij de eerste aanvraag een aantal documenten mee te sturen zodat de financieringsmaatschappij kan beoordelen of u het geleende geld weer terug kunt gaan betalen. Heeft u eenmaal uw eerste minilening afgesloten en ook weer afgelost dan kunt u zeer snel en eenvoudig daarna een daaropvolgende lening aanvragen, vaak zelfs zonder het te hoeven inzenden van de documentatie. Niemand gaat uiteraard graag een lening aan en dit geldt ook voor de minilening, toch is het zo dat als u dan toch moet gaan lenen en u heeft een 'klein' bedrag nodig dat een minilening ook voor u de beste oplossing zal zijn.Over de Auteur

Gert Jan is de schrijver van veelal financiële artikelen en gespecialiseerd op het gebied van de minilening. Via de artikelen wordt getracht de consument meer informatie te geven over deze vorm van lenen en wat de huidige wetgeving op dit gebied is.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[206 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[104 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo