FB pix De nieuwste loterij van Nederland: de Vriendenloterij - Artikelpost

De nieuwste loterij van Nederland: de Vriendenloterij

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1333 | Aantal woorden: 384 | Datum: | 0 commentaar

Nederland kent sinds kort een nieuwe soort loterij, namelijk de Vriendenloterij. Bij deze loterij is het mogelijk om, samen met je vrienden, loten te kopen en hierdoor samen geld te winnen. De Vriendenloterij is een bekende sponsor van het Nederland voetbal, en richt zich dan ook echt op de voetbalsupporters. Op deze manier probeert de loterij een groot publiek te bereiken, en daardoor veel mensen loten te laten kopen. Het is dan ook mogelijk om veel geld te winnen met je vrienden, wanneer je meedoet aan de Vriendenloterij. Op die manier kun je samen leuke dingen gaan doen met het geld dat je uiteindelijk met zijn allen gaat winnen.

 

De loten van de Vriendenloterij zijn verkrijgbaar vanaf 10 euro per lot. Dit is dan ook een van de duurdere loterijen, maar wanneer je samen met je vrienden wat geld bij elkaar legt, dan is het zeker mogelijk om een paar loten te kopen. De winkans van de Vriendenloterij ligt een stuk hoger dan een andere loterij, de Lotto. Hierdoor zul je dus merken dat je veel vaker een winnend lot zult hebben bij de Vriendenloterij. Het is op die manier mogelijk om veel sneller jouw inzet terug te winnen, wat vaak bij de Lotto een stuk lastiger is. Daarnaast zijn er ook veel grote geldprijzen en andere prijzen te winnen.

 

Het is bij de Vriendenloterij bijvoorbeeld mogelijk om speciale voetbalarrangementen te winnen, waarbij je samen met een paar van je vrienden samen een skybox wint, waarin je de belangrijkste wedstrijden van de Eredivisie kunt gaan kijken. Daarnaast zijn er nog veel meer andere prijzen die aan voetbal gerelateerd zijn te winnen. Als je dus een voetballiefhebber bent, dan is de Vriendenloterij zeker iets voor jou. Kijk hier hoe hoog de Jackpot van de Vriendenloterij op dit moment is.Over de Auteur

Sjoerd Groen is een auteur welke schrijft over verschillende onderwerpen.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[203 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[102 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo