De perfecte vergaderruimte in Amsterdam - Artikelpost

De perfecte vergaderruimte in Amsterdam

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 288 | Aantal woorden: 641 | Datum: | 1 commentaar

Die bestaat niet. Of nou ja, eigenlijk wel. Maar er is geen algemene plek die perfect is voor iedereen. Wat zijn jouw eisen, wensen en voorkeuren?
Wees niet bang om die uit te spreken, hoor. Iedereen wil wat, jij ook. En het gaat om het resultaat van zo’n bijeenkomst, toch? Die staat of valt met de plek die je uitzoekt voor je vergadering. Het is dan ook aan te raden om te peilen bij alle partijen - zij het direct of heel subtiel - wat ze prettig vinden. Op jullie gezamenlijke voorkeuren kunnen jullie dan de meest geschikte ruimte uitzoeken. Zijn er nog andere zaken om rekening mee te houden? Jazeker! Daarom hebben we een klein lijstje gemaakt.

De ruimte

Jullie hebben natuurlijk een reden om te gaan vergaderen. Alle betrokken partijen willen resultaten zien. Misschien betekent tevredenheid bij de een ook direct hetzelfde bij de ander. Of er moeten concessies worden gedaan. Hoe het ook zij, iedereen moet zich in de gekozen vergaderruimte in Amsterdam helemaal thuis voelen. Er moet daarom plek en bewegingsvrijheid zijn voor alle deelnemers. En je moet zeker zijn dat er een sfeer is die progressie inspireert. Kies een aantal locaties uit die hieraan voldoen en zet ze op je longlist. Gaan wij intussen verder.

De catering

Lange gesprekken betekenen op den duur een veelvoud aan knorrende magen. Op een gegeven moment heeft iedereen wel trek in koffie. Of thee. Glaasje sap of fris. Chocolademelk misschien. En wat te denken van broodjes, fruit en andere snacks, al dan niet gezond? Kortom, laat de catering aanrukken! Anders zit je voor de rest van de vergadering tegen zure gezichten aan te kijken en maakt iedereen zo snel mogelijk dat ze wegkomen. Dat is geen goeie sfeer om zo’n bijeenkomst mee af te sluiten, kunnen we je vertellen.

De voorzieningen

Heb jij een spreekgestoelte nodig, inclusief microfoon? Dan moeten er ook speakers aanwezig zijn. En wellicht ook andere apparatuur, zoals laptops, beamers en projectieschermen. De technische dienst van de desbetreffende locatie kan je hieraan helpen. Tenminste, zolang alles aanwezig is. Misschien neem je deze technische zaken allemaal zelf mee, dat kan ook.

De bereikbaarheid

Dat alle deelnemers Amsterdam weten te vinden, daar twijfelen we niet over. Maar de specifieke vergaderlocatie dan? Amsterdam is groot, hoor! En je weet niet wie er allemaal met eigen of openbaar vervoer komt. De plek moet dan ook gemakkelijk te vinden zijn. Helemaal ideaal zou het zijn wanneer er een tram- of bushalte in de buurt is. Of zelfs een treinstation! Geef de locatie en routebeschrijving dan ook aan alle betrokken partijen door.

 

Over de Auteur

Geef de locatie en routebeschrijving dan ook aan alle betrokken partijen door.


Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
ComputerComputer

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[352 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[147 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[121 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo